Reprezentativac Srbije u humanitarnoj akciji: Prodaje dres i kapitensku traku sa finala za pomoć deci (FOTO)

Početna cena za dres i traku je 10 dinara

  • 2

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ pokrenula je novu humanitarnu internet aukciju, a ovoga puta ljubitelji sporta mogu da se nadmeću za poseban dres i kapitensku traku kapitena Strazbura, Stefana Mitrovića i tako pomognu u lečenju dece sa težim oboljenjima.

Reprezentativac Srbije i predvodnik slavnog francuskog kluba donirao je za ovu humanitarnu aukciju kapitensku traku i dres u kojem je je igrao meč protiv Remsa, a koji je bio u znaku davanja podrške porodicama žrtava terorističkog napada koji se dogodio u Strazburu nekoliko dana pred utakmicu.

Humanitarna aukcija za dres Strazbura i kapitensku traku Stefana Mitrovića trajaće narednih pet dana, početna cena je samo 10 dinara, a u ovu humanu akciju možete se uključiti putem linka koji možete pronaći OVDE.

Foto: Promo/Zajedno za život
Foto: Promo/Zajedno za život

- Uvek pomažem kada mogu i smatram da je obaveza nas sportista da skrećemo pažnju na bitne teme u društvu. Jako mi je drago što na ovaj način mogu da podržim rad ove humanitarne organizacije i nadam se da je ovo samo početak i da ću učestvovati i u sledećim akcijama. Ovaj dres ima posebnu važnost jer je utakmica na kojoj je nošen bila specifična, igrali smo za žrtve terorističkog napada i cela utakmica je bila jako emotivna - rekao je Mitrović koji je nedavno postao i ambasador organizacije „Zajedno za život“.

- Sjajna godina za sve u klubu, trofej Kupa zaista mnogo znači i sav trud koji je uložen dobio je smisao osvajanjem tog trofeja. Nakon toga dolazi takođe bitna titula ambasadora „Zajedno za život“, to je za mene jako bitna uloga jer se pridružujem i ostalim velikim imenima iz sveta sporta kao što su Dejan Stanković, Veljko Paunović, Nemanja Matić i ostali koji su takođe ambasadori ove organizacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    8. april 2019 | 14:53

    Mogao je da da i nešto keša, a ne samo nošeno parče tkanine.

  • VESNA

    8. april 2019 | 15:20

    NEMOGU DA VERUJEM DA NEMA 200 EVRA DA POSALJE !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA