≫ 

Vučelić oštro po Grobarima: ''Uprava, napolje'' postaje himna naših navijača!

Prvi čovek crno-belih ima zamerke na navijače svog kluba

  • 36

Predsednik Partizana Milorad Vučelić imao je šta da kaže na temu navijača crno-belih i svega što se u nedelju dešavalo u Novom Sadu.

Vučelić najoštrije osuđuje povike ''pola Mađar, pola ustaša'' zbog kojih je meč protiv Vojvodine prekinut, a prvi čovek Partizana nije mogao da ''prećuti'' i to što se na Karađorđu ponovo horski čulo teranje uprave od strane Grobara.

- Navijanje za Partizan pretvara se u kakofoniju različitih glasova, ne huk podrške onima koji igraju. Tribine postaju pozorište nekih drugih igara koje nisu fudbal. Vređanje uprave u sezonama u kojima je Partizan osvajao prvenstva, kao i duplu krunu, najbolje svedoče o tome o čemu je reč - rekao je Vučelić za Sportski žurnal i dodao:

Vučelić i Ćurković u loži Partizanovog stadiona Foto: Marko Jovanovic

- ''Uprava, napolje'' postaje himnja naših navijača, što je veoma loše i utiče na igrače i igru. Prekid u Novom Sadu najbolje to govori.

A pomenuti prekid verovatno će skupšo koštati crno-bele, što su za Telegraf u ponedeljak potvrdili iz Disciplinske komisije FSS.

- Sve te kazne i na domaćoj i na međunarodnoj sceni plaća upravo klub - jasan je bio Vučelić.

Podsetimo, glas protiv navijača digao je i počasni predsednik Ivan Ćurković koji je stao u odbranu uprave, ali dodao i to da su igrači i treneri krivi za loše rezultate.

>>> U poslednja četiri međusobna duela Mančester Siti je lako izlazio na kraj s Totenhemom, a kvota da će Građani slaviti i večeras, u četvrtfinalu Lige šampiona, je 1,85, dok je kvota na Totenhem 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Mančester Siti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hshs

    9. april 2019 | 09:39

    Aman idite vise, vi ste veci problem od sve tri frakcije navijaca. Pustite nekog drugog da se bakce navijacima, dugovima, losim igrackim kadrom vama to ocigledno ne ide. Aman promenice se vreme, trebace posle toga izaci iz kuce, necete moci svi da zapalite iz drzave...

  • vlada

    9. april 2019 | 09:16

    Da ste doveli dobra pojacanja , da niste kupovali krseve od igraca da pobedite neku utakmicu mozda vam ne bi skandirali i zvizdali .

  • juzni front

    9. april 2019 | 09:10

    Krivi igraci i trener a uprava nije a ko je selektirao te igrace postavljao trenere! Oni ce reci sportski direktor a jel on nije uprava? A ko napravi ovoliki dug treneri i igraci! Uprava napolje! Najgora u istoriji i nikad gori nece biti jer tri V nama pojma o fudbalu ni da je lopta okrugla!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA