Inter dobio ponudu za Ikardija, Argentinac će i na ''poslu'' biti na Vandi!

Ali Vandi Metropolitano, stadionu Atletika iz Madrida...

  • 3

Mauro i Vanda se sele u Madrid? Foto: Guliver/Emilio Andreoli/Getty Images

Mauru Ikardiju su ''odbrojani dani'' u Interu, u to nema sumnje! Iako je Lućano Spaleti vratio Argentinca u tim, navjači su nedavno jasnod ali do znanja da njihov doskorašnji kapiten više nije poželjan!

Naravno, sve zbog onoga što se dešavalo u prethodnih mesec i po dana, kada je Ikardi jednostavno odlučio da ''pauzira'' sa igramna u dresu Intera. U međuvremenu mu je oduzeta traka, spekulisalo se o lošim odnosima sa saigračima, a iza svega navodno stoji njegova supruga i menadžer Vanda Ikardi koja želi bolji ugovor za njega.

Kako sada stvari stoje, Ikardi će ga dobiti! Ali ne u Interu, nego u Atletiku iz Madrida koji je najozbiljniji kandidat da ga kupi.

Foto: Guliver/Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Gazeta delo Sport javlja da je Atletiko navodno već poslao zvaničnu ponudu za Ikardija, alid a u Interu ne žele o tome još da razgovaraju.

Ukoliko se transfer dogodi, to bi značilo da bi se Ikardi zbog Vande preselio na Vandu, ali Vandu Metropolitano kako se stadion Jorgandžija zove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mixi

    9. april 2019 | 10:45

    pa i sistem igre Atletika je kao u Interu...anti fudbal i dekadencija...uklopiće se

  • BralE

    9. april 2019 | 14:47

    Nece on nikada biti zadovoljan, gdje god da ode! Jednostavno nije nacisto sa sobom....i svojom zenom! Ovaj je tip onih igraca sto zavrse karijeru sa 27-28 god. u nekom klubu van evrope i padnu brzo u zaborav (kao nekad cuveni Adriano)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA