Šta će pisati u dopunskom izveštaju delegata meča Vojvodina - Partizan? Strepe i jedni i drugi, u prijavi notirane dve ''anomalije''

Delegat Predrag Ratković dostaviće dopunski “rad” o prekršajima dva kluba na utakmici 30. kola Superlige

  • 4

Dopunski izveštaj delegata sa utakmice poslednjeg -30. kola - regularnog dela Superlige Srbije, između Vojvodine i Partizana (3:2), stiže u toku dana na adresu Zajednice Supelige, ali i pred Disciplinsku komisiju.

Na osnovu toga će biti određene sankcije i za beogradski i za novosadski klub.

U prijavi koju je sačinio delegat Predrag Ratković iz Pančeva notirane su dve “anomalije” – prekid meča u 61. minutu (u trajanju od 13 minuta) i to zbog uvredljivih pesmana na nacinalnoj osnovi, u režiji gostujućih pristalica, kao i prijava protiv domaćina Vojvodine, čiji fudbaleri su se dva puta oglušili da izađu na teren, pa je početak utakmice kasnio pet minuta i time je ugrožena regularnost.

- Danas ćemo dobiti izveštaj delegata Ratkovića, koji je veoma iskusan i pouzdan. Na osnovu tog izveštaja će Disciplinska komisija utvrditi da li su i u kojoj meri prekršena pravila takmičenja i odrediti eventualne sankcije – kaže direktor Superlige i Prve lige Srbije Vladimir Bulatović.

Podsetimo, Bulatović je nešto ranije za Telegraf potvrdio tačan termin 160. večitog derbija, ali su i rano ujutru izašle njegove izjave o regularnosti meča u Novom Sadu.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NAMESTALJKA

    9. april 2019 | 12:28

    Kasnjenje pa onda prekid utakmice da bi bio prekid i doznali rezultati ostalih utakmica.Kakva sramna rezija.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    9. april 2019 | 12:16

    После толико тога што гробари раде(туку се између себе, пале и ломе инвентар на Мари, певају такву песму да 20 мин буде прекид), као и још мноооого чињеница, најбоље да опет не буду кажњени као и обично. Или са неком мизерном казном. Докле ћете их бре више штитити?

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    9. april 2019 | 12:27

    У ствари, не кажњавајте гробаре. Кажњени су што нам гледају у леђа и на -30 су, а у лице гледају своју управу.. а нзн шта имају против њих, организују им шетње, биоскопе, слушају Његошеве цитате...😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA