≫ 

Neverovatna tuča fudbalera u Brazilu, policija je morala da obuzdava huligane u kopačkama biber sprejem (VIDEO)

Sa Brazilcima nikad nije dosadno

  • 1

Brazilski fudbal je, kao što znamo, mesto najvećeg talenta na svetu, ali i vrlo često smo svedoci i nekih od najžešćih tuča samih aktera, pritom ne mislimo samo na navijače. 

Fudbaleri iz najveće južnoameričke zemlje su i ovog vikenda bili naoštreni za pesničenje, lokacija je Gojana gde je odigran lokalni duel između Atletiko Gojanensea i Vilja Nove.

I svega je bilo tamo.

U jednom trenutku došlo je do vrlo ozbiljnog sukoba igrača i klupa oba tima, pa je najbolji opis čitave situacije da se nije znalo ko koga i sa čime bije. Bilo je i nekih udaraca svojstvenih karate filmovima.

Srećom, policija je bila u pripravnosti, dobro opremljena, a za ovaj put je bilo dovoljno da biber sprejem umire zaraćene strane.

Malo posle intervencije policije, većina aktera tuče je prilično ošamućena polegala i sedela na travi rumenih suznih lica od upotrebe spreja. U takvom stanju sigurno su i trezvenije porazmislili o svemu, sigurni smo da im ovakva količina agresije više neće naići.

VIDEO: I kod nas se dogodila sramotna tuča na terenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pele

    9. april 2019 | 17:01

    U profesionalnom Fudbalu tako nešto je sramota da se desi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA