Bekamove poslovne bravure u Floridi: Predstavio je novi pink stadion, renovira i drugi za potrebe svog kluba (VIDEO)

Velike planove ima slavni Englez u Južnoj Floridi

  • 0

Dejvid Bekam je veliki deo svojih biznis planova usmerio ka Južnoj Floridi gde je već preuzeo rukovođenje novim klubom pod nazivom Inter Majami, a koji će debitovati u društvu najboljih 2020. godine. 

Do tada, slavni Englez će morati da obezbedi adekvatnu infrastrukturu za takmičenja u MLS-ligi, čeka ga puno posla na tom planu, a glavna preokupacija biće mu renoviranje jednog i izgradnja drugog, potpuno novog stadiona.

Majami je u utorak prikazao idejno rešenje ganc novog objekta na kom će ekipa igrati svoje utakmice kao domaćin od 2022. godine, kada bude završen.

Arhitektama je kao inspiracija poslužio grb kluba na kom su dva ružičasta flamingosa, simboli Floride, čija krila će kao konstrukcija da formiraju krov u pink boji.

Pogledajte prezentaciju novog stadiona gde će Bekamov klub igrati svoje mečeve.

 
 
 
View this post on Instagram
Sneak peek of our new stadium design for #miamifreedompark #bebold #freedomtodreamA post shared by Club Internacional De Fútbol (@intermiamicf) on

Inače, Bekam će zbog novog stadiona koji je izgrađen na državnom zemljištu, svake godine plaćati rentu od 3.9 miliona dolara, po ugovoru, narednih 99 godina.

Dok taj objekat ne bude završen, ekipa će igrati na starom mestu, stadionu "Lockhart", koji je potpuno zapušten i pod korovom. Bekam je nedavno, uz TV ekipe, obišao to mesto, gde će, na velikoj površini, uz renoviranje stadiona, biti izgrađen i najmoderniji trening centar za potrebe akademije kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA