≫ 

LŠ: Matić najveća enigma Junajteda, Tadić spreman da zaustavi Ronalda i još jednom oduševi Evropu!

Jedina dvojica srpskih predstavnika u 1/4 finalu LŠ igraju svoje mečeve u sredu veče

  • 4

Posle utakmica koje su odigrane u utorak veče, gde su Liverpul i Totenhem upisali pobede kod kuće, vreme je i za druga dva četvrtfinalna meča Lige šampiona!

Ajaks na krilima eliminacije Reala iz Madrida dočekuje Juventus, dok će Mančester junajted na Old Trafordu igrati protiv Barselone.

U Ajaksu se najviše oslanjaju na Dušana Tadića, dok se u redovima Juventusa oporavio Kristijano Ronaldo koji se povredio tokom meča protiv Srbije. Podsetimo, Tadić je tada bio strelac za Orlove u remiju sa Portugalijom (1:1).

>>> Kvota da će se Dušan Tadić večeras protiv Juventusa upisati u listu strelaca je 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijale vezane za Ligu šampiona.

- Znamo šta nas čeka, biće veoma teško. Oni se sjajno brane, kao tim, teško im je dati gol, ali mi nećemo odustati od naše igre koja nas je dovela ovde. Pokušaćemo da što više imamo loptu u posedu i ‘prisnemo’ njihovu odbranu - izjavio je Tadić.

Tadić slavi gol Ajaksa Foto: Tanjug/AP

Italijanski mediji najavljuju Ronalda u startnih 11, a uz njega u špicu se očekuju Mario Mandžukić i Federiko Bernardeski. neće biti Đorđa Kjelinija koji se povredio nedavno.

>>> Da li će posle Reala pred Ajaksom pasti i Juventus? Kvota na Kopljanike večeras je 3,10, a na Staru damu 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Ajaks - Juventus.

Istovremeno, na Old Trafordu Mančester Junajted dočekuje Barselonu i Lionela Mesija, možda i favorita broj jedan za trofej. Sa Nemanjom Matićem ili bez, pitanje je sad?

Matić nije odradio jutarnji trening Junjateda dan pred utakmicu, a menadžer Đavola Ole Gunar Solskjer je najavio da se nada da će Srbin uspeti da se spremi za utakmicu.

Matić i Pogba na nekom od ranijih treninga Foto: Guliver/Nathan Stirk/Getty Images

Istovremeno je rekao i to da Sančez, valensija i Baili definitivno neće biti u konkurenciji za tim, dok je Markus Rašford radio po specijalnom režimu.

Ukoliko Rašford ne bude spreman, njega će verovatno u startnih 11 zamentiti Huan Mata.

>>> Ima li Mančester Junajted, posle PSŽ-a, snage za još jednu senzaciju? Večeras u 21.00 na Old Traford stiže Barselona. Kvota na keca je 3,80, na iks 3,45, a na dvojku 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Mančester Junajted - Barselona

- Mi smo Junajted i jedan smo od najvećih klubova na svetu. Nemamo strah, već poštovanje. Moramo da verujemo u sebe. Ako budemo imali dobar dan, možemo da prikažemo i dobru igru. To je ono o čemu razmišljamo, borićemo se za klub i navijače - izjavio je Huan Mata.

Utakmice u Amsterdamu i Mančesteru igraju se od 21 sat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mile

    10. april 2019 | 09:08

    Ako messi ima dan a redovno ga ima nece pomoci ni 4 Matica

  • Xxx

    10. april 2019 | 09:33

    Kraj za ajaks,zao mi je Tadića ali igraju frenutno sa najvećom silom u fudbalu

  • Navijac

    10. april 2019 | 14:04

    Veceras se navija za Ajaks.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA