Azar otkrio da postoji samo jedan razlog zbog kog bi ostao u Čelsiju!

Na kraju - sve zavisi od Lige šampiona

  • 0

Najbolji fudbaler Čelsija Eden Azar izjavio je da će odluku o mogućem odlasku iz londonskog kluba doneti do leta, ali i da će mu biti teško da isti dres nosi ukoliko ne izbori plasman u Ligu šampiona.

U trenutku kada se sve više priča o Azarovom transferu u Real Madrid za oko 100 miliona evra, Čelsi se nalazi na trećem mestu u Premijer ligi koje vodi u LŠ, ali sa samo tri boda više od petog Arsenala i pet od Mančester Junajteda.

- Fokusiran sam na Čelsi. Imamo još mesec dana da igramo, borimo se za mesto u Ligi šampiona i kako da osvojimo Ligu Evrope. Najvažnije za sve je da budu uvereni da sam trenutno samo glavom u Čelsiju - rekao je Belgijanac za ESPN.

On je podsetio da Plavci ove sezone nisu bio deo evropske elite i da je za svakog igrača teško da ne igra najjače takmičenje.

Azar slavi gol u dresu Čelsija Foto: Tanjug/Ap

- Dve godine bez Lige šampiona je veoma teško, Čelsi mora svake godine da igra, ali situacija nije laka. Uradićemo sve da se vratimo - optimista je Azar.

Španski mediji već su preselili Azara u Madrid navodima da je dogovorio lične uslove transfera i da ga čeka šestogodišnji ugovor u Realu, toliko daleko da je već počeo traži kuću u prestonici Španije.

U Madrid dolazi na insistiranje trenera Zinedina Zidan, za koga je Azar izjavio da mu je bio idol, a dres Reala ostvarenje sna.

Čelsiju su "vezane" ruke jer je Azar odbio da produži ugovor koji ističe u junu 2020. godine i prestojeće leto je poslednja prilika da zaradi veliki novac od transfera.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA