≫ 

Luka neće u Barselonu! Jovićev otac otkrio ključni razlog zašto mladi špic ne želi da pojača katalonskog giganta

Luka je naučio lekcije iz prethodnih loših iskustava

  • 11

Kao klinac je poslat iz Crvene zvezde u Benfiku, a u Portugalu izgleda da nisu dovoljno cenili njegov talenat i pogrešili su. Jović je otišao u Ajntraht, dobio minute i počeo da izrasta u jednog od najubojitijih napadača Evrope.

Otac fudbalera Ajntrahta Milan Jović kaže da je Luki najbitnije da za sada održi konstantnu minutažu, a ne klub u koji će (ili neće) otići.

- Za Luku ima mnogo zainteresovanih klubova. Jedan od njih je i Barselona. On, ipak, trenutno nije zainteresovan jer ne zna da li će i koliko moći da igra tamo.

Njegova ideja je da ostane u Bundesligi i pomogne Ajntrahtu da uđe u Ligu šampiona - rekao je stariji Jović za Bild.

Licitiranje sa vrednošću srpskog napadača traje već neko vreme, pa je Barsa nudila 58 miliona evra, a Nemci su tražili 12 miliona više. Pošto sezona još traje, a Ajntraht ima 52 boda na četvrtom mestu Bundeslige, borba za LŠ još nije gotova.

Tim iz Frankfurta beži četiri boda petoplasiranom Mehengladbahu na šest kola do kraja.

- Luka mi je nadavno rekao: Tata, nisam zabrinut za novac. Hoću da igram fudbal - istakao je Milan Jović.

Ekipa njegovog sina u četvrtak uveče igra prvu utakmicu četvrtfinala Lige Evrope protiv Benfike, Lukinog matičnog kluba.

- Nestrpljiv sam da zaigram u Lisabonu protiv mojih bivših saigrača. Biće to posebno iskustvo za mene, jer sam u Benfiku došao sa 18 godina i bilo mi je dosta teško, pogotovo u početku, ali ne žalim ni za čim. Bilo je to dragoceno iskustvo za mene - rekao je Jović pred meč.

Luku Jovića je Benfika otpisala, a večeras on ima priliku da se osveti, i to u četvrtfinalu Lige Evrope. Kvota na Ajntraht je 3,10, na keca 2,30, a na iks 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Benfika Ajntraht.

VIDEO - Luka Jović posle maestralnih 5 golova u Bundesligi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    11. april 2019 | 15:08

    Мислим да би требало расписати референдум и не ка Србија одлучи где ће!????Ма, шта се мешате, пустите дечка на миру и нека сам одлучи. То се само њега тиче, зар не!?

  • Realan

    11. april 2019 | 14:43

    Jovic je dobar igrac,posebno ove godine je "nadosao" u pravog spica,ali budimo realno da nije jos uvijek za Barselone,Reala,Psz-a.

  • Miki

    11. april 2019 | 14:48

    Šaponjić i škuletić su bolji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA