≫ 

Olimpijakos pokušava da iskoristi Zvezdinu besparicu: Grci kontaktirali Joveljića!

Atinjani dobro zagrizli za biser Crvene zvezde

  • 37

Posle interesovanja nemačkih klubova, pre svih Hofenhajma i Štutgarta, za talentovanog fudbalera Crvene zvezde i Olimpijakos je izrazio je želju da upravo njega dovede u svoje redove.

Kako prenosi grčka Gazeta, jedao od mladih fudbalera koje se sve češće pominje u beležnicima evropskih velikana je upravo Joveljić, zbog kojeg su dva kluba već stupila u kontakt.

Tako su se i crveno-beli iz Pireja uključili u trku za njegov potpis, a kako se navodi, postoji šansa da se "dogovor zaključi". Joveljića opisuju kao "mladog i agresivnog" i ističu da bi sve trebalo da bude poznato, najviše za mesec dana, kada se očekuje zvanična ponuda kluba.

Ipak, ono što bi moglo da predstavlja problem je činjenica da devetnaestogodišnjeg napadača Grci procenjuju na 2 miliona evra, što svakako ne bi trebalo da bude ponuda koja bi zadovoljila čelnike Zvezde, uprkos finansijkoj krizi i neisplaćenim zaradama fudbalera o kojoj je Telegraf pisao. Tako bi, ako žele njegove usluge, Atinjani morali da drastično povećaju ponudu.

Da podsetimo, Joveljić je za prvi tim ove sezone na 13 utakmica postigao 5 golova, a debitovao je i u Ligi šampiona.

VIDEO: Zvezda gradi kulu ispred ulaza na sever

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA