Srpski fudbaler kao Đani Ćurčić: Ugasio telefon i pobegao iz kluba posle 34 dana, preti da će završiti karijeru!

Aleksandar Bjelica je posle jednog poraza otišao u kancelariju predsednika i rekao da više ne želi da igra za poljski tim

  • 2

Kako prenose poljski mediji, srpski fudbaler Aleksandar Bjelica, pobegao je iz kluba u koji je došao pre samo 34 dana. On je nedavno blistao u Belgiji u dresu Mehelena pod komandom Aleksandra Jankovića, mediji su ga čak selili u Anderleht, ali je na kraju ipak završio u Koroni iz Kjelcea.

Lokalni mediji navode da je Bjelica posle poraza njegovog tima u 93. minutu na gostovanju protiv Krakovije, otišao u kancelariju predsednika Kšištova Zajaca i rekao mu je da ne želi više da bude u klubu.

Posle toga je otišao, ugasio telefon i više se nije javljao nikome u klubu, čime je podsetio na postupak Saše Ćurčića, koji je na sličan način otišao iz Vranja.

- Ne osećam se dobro ovde. Ne sviđa mi se liga, ne sviđa mi se grad, ne sviđa mi se trener. Ni tim nije dobar. Znam i da su od mene svi očekivali više, ali ja ne mogu da odgovorim izazovima i idem iz Kjelcea - citiraju poljski mediji Bjeličine reči na sastanku sa Zajacom.

Jasno je da nisu mogli da mu prisustvuju, pa možemo samo da pretpostavimo da su ovakav raport dobili od samog predsednika kluba.

Navodno je Bjelica zapretio timu iz Kjelcea, da će, ukoliko mu zabrane odlazak, završiti fudbalsku karijeru, iako mu je tek 25 godina. Nakon toga je ugasio telefon i ostavio sve u klubu da se pitaju gde je. Protiv Zaglebja u prošlom kolu nije ga bilo u protokolu, a kad su novinari pitali trenera Đina Letijerija šta se dešava, šef struke im je rekao da on bolestan i da ga zato nema u timu.

Iz kluba su kasnije proturali i priče da je momak iz Vrbasa doživeo nervni slom, ali se on javio medijima iz Belgije i rekao da to nije tačno, već da se jednostavno užasno loše osećao u Poljskoj.

Bjelica je tek 28. februara, poslednjeg dana prelaznog roka u Poljskoj potpisao za Koronu. Obećavali su mu mesto startera, s prvi problemi navodno su nastali kad je vrlo brzo po dolasku u Kjelce shvatio da nema zagarantovano mesto na terenu. Posle poraza od Krakovije bilo je i navodno neprijatnih kontakata sa navijačima Aleksandar je prosto nestao. Odigrao je tri utakmice za Koronu, na te tri je njegov klub primio čak 12 golova. Očigledno su mu ti porazi teško pali.

Čeka se još reakcija Korone, jer Bjelica je potpisao ugovor do 2021. Kako saznaju Poljaci trenutno je sa porodicom u Holandiji, pošto pored srpskog ima i pasoš te zemlje.

VIDEO: Saša Ćurčić: Anglomanijska Srbija je imala ozbiljnu inspiraciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    13. april 2019 | 10:28

    Још један фудбалер из "нашег" клуба такође нестао. Ни Муса се не јавља😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA