≫ 

Ovaj trijumf je bitan zbog Kupa, Zvezda je napravila korak ka tituli: Milošević posle pobede Partizana otvoreno govorio o nastavku sezone! (VIDEO)

Trener crno-belih bio je zadovoljan pobedom svog tima pred meč sezone sa Radničkim

  • 8

Fudbaleri Partizana sa 3:0 savladali su Čukarički u meču prvog kola plej-ofa Superlige u kojem su crno-beli prvi put posle 23. februara uspeli da ne prime niti jedan gol. 

Posle meča, trener Partizana Savo Milošević zadovoljan je pobedom, naročito zbog polufinala Kupa koji njegov tim igra u sredu sa Radničkim iz Niša.

- Jako bitna pobeda za nas. Početak mini ciklusa i mini lige. Bitno je da se počne onako kako treba. I zbog same završnice i zbog Kupa koji dolazi u sredu. Potreban nam je taj mir d apripremimo utakmicu koja je za nas, verovatno, utakmica godine. 

Novinari su pitali Miloševića i da prokomentariše pobedu Zvezde nad Radničkim.

- Očekivao sam pobedu Zvezde. Sigurno da je u velikoj meri danas sve i odlučeno, ali ima još da se igra. Svakako, veliki korak Zvezde ka tituli. 

Šta je još rekao Milošević o Superligi, zdravstvenom biltenu tima i smeru u kom Partizan ide pogledajte u videu na početku teksta.

Sa druge strane trener Čukaričkog Simo Krunić imao je šta da kaže posle poraza svog tima.

- Naravno da nisam zadovoljan. Nikada nisam video da igrač dobije žuti karton u meču u kojem je sve rešeno i tako izgubi pravo da nastupi na sledećoj utakmici. Čestitao bih Partizanu na zasluženoj pobedi. Nismo koristili svoje šanse, a kada to ne uradite protiv Partizana, ne možete očekivati pobedu. Ljut sam na sebe. Znam da smo mogli mnogo bolje. 

VIDEO: Krunić: Nemam šta igračima da zamerim, čestitke Partizanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    13. april 2019 | 22:35

    За тај куп попричекај. Лале зна како, а Хаскић уме и може, и објасниће...уосталом, већ је показао то...

  • Tata

    13. april 2019 | 22:15

    Zvezda je osvojila prvenstvo,cisto da te ispravim.

  • Putin R.S

    13. april 2019 | 23:36

    Deluje sto si ih vodio u etno selo. Mozda bi trebalo da ih odvedes do zoovrta ili u bioskop da se opuste uz neki Disney crtani film mozda i budete do kraja treci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA