Seviljin "blickrig" i golčina Vaskeza, Sevilja hoće da overi Ligu šampiona u finišu sezone! (VIDEO)

Važna pobeda Sevilje na svom terenu

  • 0

Fudbaleri Sevilje pobedili su Betis u 32. kolu španske Primere sa 3:2 na Ramon Sančes Pishuanu.

Ni prvi gol Lo Selsa posle mesec dana u ligi nije pomogao zeleno-belima da se izvuku iako su od 55. minuta imali egal i aktivan rezultat. Sevilja je sve prelomila za četiri minuta, odmah nakon gola Betisa kome do kraja nije bilo povratka.

Domaćin je poveo u 26. minutu kada je Munir El Hadadi glavom povezao loptu sa mrežom posle centaršuta Sarabije. Betis poravnava u 55. minutu kada je Lo Selso utrčao na 14 metara i posle dodavanja Žuniora zakucao loptu u gol za 1:1.

A onda potop za Betis. Ben Jeder pronalazi Sarabiju na drugoj stativi u 59. minutu, a Sarabija volejem vraća prednost domaćinu. Četiri minuta kasnije, Franko Vaskez fantastičnim šutem s dvadesetak metara pogađa sam ćošak gola za 3:1.

Kristijan Teljo u 82. minutu budi nadu gostima da mogu bar do boda kada pogađa iz slobodnjaka, ali je to bilo sve što su imali da prikažu i izgubili su. Sevilja je četvrta sa 52 boda, dok je Betis deveti sa 43 boda i propustio je priliku da se uključi ozbiljnije u borbu za Evropu za kojom kaska najmanje dva boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO - Zvezda rutinski, Radnički podbacio na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA