≫ 

Jović nije izabrao novi klub, ali zato je najveći klub izabrao njega!

Kraljevski klub Real Madrid navodno je odlučio da dovede srpskog napadača

  • 19

Posle svake ili posle gotovo svake utakmice Luka Jović je tema dana u fudbalskim vestima širom Evrope, a sam je "kriv" za publicitet koji mu se daje zahvaljujući igrama, golovima, asistencijama, što ne prolazi nezapaženo nijednog trenutka.

Već je na koti od 25 golova ove sezone, upisao je i 6 asistencija, momak prosto "puca" od samopouzdanja...

Odavno je u beležnicama najvećih klubova Evrope, na leto je spreman za najveći uzlet u karijeri, jer su za njegove usluge "opasno zagrizli" Real Madrid, Barselona, Siti, Bajern i ostali, a upravo se u Španiji sve češće pominje njegov transfer u "Kraljevski klub".

Luka Jović na treningu reprezentacije Foto: MN Press

Konkretno, madridska "Marka" se svakodnevno "bavi Jovićem", kako kroz novosti o potencijalnom prelasku i visini obeštećenja, tako i kroz prizmu statistike srpskog napadača u tekućoj takmičarskoj godini.

Narodski rečeno, u "sitna crevca" su autori teksta pod naslovom "Los secretos de Jovic, el '9' que más gusta en el Madrid" (Jovićeva tajna, "devetka" koju u Madridu najviše žele), sumirali njegov dosadašnji golgeterski bilans - kroz napredne statističke parametre.

Neće ovo biti baš lako gostovanje Mančester Sitiju (15.05) pošto Kristal Palas voli da igra protiv jačih od sebe i to dobro radi. Ipak, kvota na dvojku je 1,32, a ako verujete u Milivojevića i saigrače, dupla šansa 1X je 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kristal Palas - Mančester Siti.

Ovoga puta su španci prešli korak dalje i napisali da je Jović nova devetka Reala iz Madrida.

Printskrin: Marca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Linz

    14. april 2019 | 11:47

    Nek je sa srecom igracino i jos Dule Tadic da ti pravi drustvo, bili bi super.

  • mixi

    14. april 2019 | 12:21

    zaslužio poziv Reala. To se ne odbija. Srećno mali i samo napred.

  • drug

    14. april 2019 | 13:03

    ali je Mitrovic i dalje broj jedan u nasoj repki- dok se ne proda! Posle ce valjda, kad uzmu pare od transfera, dozvoliti Luki da daje golove i za nasi zemlju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA