≫ 

Mihajlović kritikovao Juventus i Alegrija: Nije u redu kada od svih igrača koje imate koristite one iz C tima!

Zasmetala je srpskom treneru odluka trnera šampiona da odigra ležerno protiv direktnog rivala Bolonje u borbi za opstanak

  • 0

Fudbaleri Bolonje odigrali su nerešeno 0:0 sa Fjorentinoim, u meču posle kojeg je trener Siniša Mihajlović imao mnogo razloga za nezadovoljstvo. 

Tako je Mihajlović za italijanske medije analizirao meč sa Fjorentinom, ali i kritikovao trenera Juventusa Masimilijana Alegrija, čiji tim je izgubio od SPAL-a sa 2:1.

- Danas, pričajući o rezultatu, kada ne možeš da pobediš, dobro je da ne izgubiš. Odigrali smo manje dobro nego na prošlim utakmicama, s amnogo grešaka. Moramo bolje. Nismo verovali u pobedu, i, ako tako igramo sledeće utakmice, teško ćemo pobeđivati. Danas sam dobio aplauze Ljubičastih, ali to je zbog Montele. 

VIDEO: Siniša Mihajlović maltretira ženu pesmama Ljube Aličića

Mihajlović je nije krio nezadovoljstvo i igrom Juventusa, kao i odlukom trenera Stare dame da ne igra sa najjačim timom protiv direktnog rivala Bolonje u borbi za opstanak.

- SPAL je uradio sve što je bilo do njega i zasluženo pobedio. A Juventus... Svaki trener ima pravo na izbor, ali kada, od svih igrača koje imate, u igru ubacite one iz C tima, ne deluje da je u redu. Tako je razmišljam, ne želim da budem kontroverzan. Mi moramo da razmišljamo o sebi i sakupimo što je više moguće bodova.

Da podsetimo, Mihajlović je uspeo u nameri da izvede Bolonju iz zone ispadanja. Njegov tim je trenutno "prvi iznad crte" i zauzima 17. mesto sa 3 boda više od Empolija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA