≫ 

Haos na derbiju Bugarske! Huligani uleteli na teren da linčuju provokatora, jedan propao kroz tunel, besneo i bivši igrač Zvezde! (VIDEO)

Kozmin Moci jedva je izvukao živu glavu u Sofiji

  • 0

Fudbaler Ludogoreca Kozmin Moci napravio je opšti haos na derbiju Bugarske protiv Levskog. Njegov tim je slavio sa 2:0 na jednom od najtežih gostovanja u borbi za titulu, a gol za 2:0 dao je upravo Rumun sa bele tačke u 80. minutu.

Moci je posle gola mučki isprovocirao ultrase Levskog, poznate kao jedne od najopasnijih u Bugarskoj. Postigao je gol sa bele tačke, pa slavio okrenut ka njhovoj tribini raširenih ruku.

Takođe, to je iznerviralo i igrače Levskog, a među njima je najratoborniji bio bivši igrač Zvezde Miloš Cvetković, koji je prvi prišao Mociju i pokazao mu da ne sme tako da se ponaša.

Navijači to nisu blagonaklono podneli, pa je usledio opšti haos i uletanje na atletsku stazu u nameri da se obračunaju sa fudbalerom.

Redari i policija su brzo intervenisali i sprečavali su pomahnitale navijače, kojima je bes kuljao u očima.

Neredi na tribinama trajali su nekoliko minuta, a Moci je zbog provokacije dobio drugi žuti karton, a samim tim i isključenje.

I nije se smirio ni posle isključenja, već je gestikulirao navijačima da ćute, stavljajući kažiprst na usta. Izveden je kroz tunel uz veliku pratnju obezbeđenja, koje ga je štitilo oklopima.

Međutim, jedan navijač bio je toliko uporan da dođe do njega, da je čak i skočio na tunel i počeo da skače po njemu dok je Moci prolazio kroz njega. Pošto je tunel od plesiglasa, nije izdržao njegovu težinu i navijač je propao.

Šta jedna nepromišljena proslava može da izazove kada je u pitanju meč visokog rizika...

Na tabeli bugarske lige Ludogorec je i dalje prvi sa 67 bodova, tri više od CSKA iz Sofije, a devet u odnosu na Levski, koji posle poraza gubi trku za titulu.

Do kraja plej-ofa u Bugarskoj ostalo je još sedam kola, a Ludogorec će odigrati i direktan duel protiv CSKA iz Sofije, a zatim i protiv Levskog.

VIDEO: Letele stolice u huliganskom obračunu navijača u Portugalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA