≫ 

Kad me je Lola 2010. pozvao u Partizan, prema meni su bili skeptični: Stojković o jubilarnom dresu, dolasku u Humsku, Kupu i Savi Miloševiću (VIDEO)

Posle devet godina od prvog dolaska u Partizan, Stojković je član "kluba 200"

  • 6

Golman Partizana Vladimir Stojković jedan je od igrača kojima je zbog 200 ili 100 utakmica dodeljen poseban dres crno-belih uramljen i na maloj klupskoj svečanosti.

- Dvesta utakmica govori o tome da smo proveli dosta sezona zajedno, malo neuspeha tako da se nadam da će ove ostale biti uspešne i da će biti što veći broj igrača sa tim brojem mečeva u ovom dresu - rekao je Stojković novinarima.

Prisetio se i kako je došlo do njegovog prelaska u Partizan gde je došao na pozajmicu iz Vigana, dok je bio igrač Sportinga. Crno-beli su njegov ugovor kasnije otkupili, a sa prekidima je već devet godina u Humskoj.

- Pa jeste, Lola (Milan Smiljanić prim.aut) me je prvi okrenuo te 2010 i evo ponovo smo tu zajedno i lepo nam je, uživamo. Mislim da će biti još dosta uspeha i dosta trofeja - kaže Stojković.

- Tad je.. svi su bili malo skeptični, na meni je bilo da ćutim, treniram i igram. Sada je drugačija situacija, pritisak obaveza i kontinuitet da se sve to opravdava iz dana u dan.

Foto: Telegraf.rs/Z.Ivković

Partizan je odigrao lošu sezonu u Superligi u kojoj je sa treće pozicije dočekao plejof i to tek nakon pobede nad Čukaričkim, direktnim konkurentom za mesto broj tri.

Crno-beli se u Kupu Srbije i dalje drže u igri, ali ih čeka Radnički iz Niša, drugoplasirani tim SL u polufinalu takmičenja.

- Utakmica koja je u ovom momentu najbitnija za nas. Svaku ekipu bismo podjednako poštovali. Izaći ćemo s jednim autoritetom da smo mi Partizan što samim tim pokazuje da smo favoriti i nadam se da ćemo odbraniti Kup i trofej od prošle godine.

Ko god da nam je protivnik u polufinalu, bilo bi teško. Bilo ko bi dao više od sto posto i na nama je da pokažemo da smo favoriti.

Igramo dve utakmice, sve je drugačije, treba biti pametan, fokusiran 180 minuta. Pred tu utakmicu sve mora biti na najvišem mogućem nivou - kaže Stojković i objašnjava da nema motiva da se "sveti" Radničkom za poraz u ligi.

Upitan da prokomentariše činjenicu da se  nije pojavio na žrebu Kupa posle prozivki Ivice Tončeva, kaže da to ostavlja iza sebe.

- Da zaboravimo sve to što je bilo. Sad je prioritet ova utakmica u sredu. A što se tiče saradnje sa Savom Miloševićem... Nema šta, promenili smo mnogo trenera, profesionalci smo i moramo brzo da se adaptiramo. Bitno je da je Sava veliki grobar, da je pripreman za ovaj posao kojim se bavi i nadam se da će ceo Partizan profitirati - istakao je Stojković.

VIDEO - Stojković: Izbacićemo Zvezdu iz Kupa i uzeti pehar Radničkom iz Niša!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bat

    15. april 2019 | 14:31

    Prijatelju, nemoj da mažeš oči ljudima već iskreno reci da si morao potpisati za Partizan da bi prebio svoje kockarske dugove! Nisi imao izlaza a u Zvezdi ti nisu hteli dati ugovor koji je tvoj dug pokrivao! To zna ceo Beograd a ti pričaj priče za malu decu koliko god hoćeš!

  • Kumče Gambino

    15. april 2019 | 14:57

    Ti si momak za cepanje drva,nisi za fudbal kao ni taj sto te zvao u Partizan,vas dvojica i takvi cete sahraniti taj klub.

  • Caki

    15. april 2019 | 14:30

    Nja, nja, nja ,kme, kme, kme!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA