≫ 

Fudbaler Milana napravio skandal posle derbija: Razmenio dres sa protivnikom, a onda ga ponizio pred svojim navijačima (FOTO) (VIDEO)

Sramno ponašanje igrača Milana Bakajoka nakon derbija sa Lacijom

  • 1

Sraman čin igrača Milana nakon utakmice protiv Lacija u kojoj su golom iz penala došli do pobede. Pri razmeni dresova Bakajoko iz Milana menjao se sa bivšim igračem Rosonera Frančeskom Aćerbijem, sada igračem Lacija, i nakon toga ga je ismevao sa saigračem Frenkom Kesijem pred svojim navijačima.

Meč u kome je viđeno više posle utakmice nego na samoj utakmici. U 90 minuta jedan gol iz penala za Milan a posle... svađa, tuča, provokacije.

Prvo je nastalo koškanje nakon odsviranog poslednjeg sudijskog zvužduka. Guranje i jurnjava po terenu završila se, naizgled, mirnom razmenom dresova. Kada se činilo da se sve napokon smirlio na scenu stupa Bakajoko, pozajmljeni igrač Milana iz Čelzija, koji je dok je išao ka svojim navjačima, zajedno sa saigračem Kesijem, podigao triumfalno, visoko Aćerbijev dres, kao pokazatelj da su pobedili, ali i kao poniženje zbog njegove izjave uoči mea da idu na pobedu u Milanu.

Ubrzo mu je jedan saigrač oduzeo dres, ali greh je već načinjen.

To mu nije bilo dovoljno pa je na društvene mreže okačena fotografija kako taj dres drži na butini, dok sedi u donjem vešu sa natpisom ''1-0 moj prijatelju.''

printscreen: instagram/bakayoko_official14

Odmah nakon meča, na konferenciji za štampu, trener Milana Đenaro Gatuzo je osudio ovaj potez svojih igrača:

Moramo da uputimo izvinjenje. Takve stvari ne bi trebalo da se rade. Profesionalni fudbaleri bi trebalo da koriste društvene mreže što je kraće moguće. Važnije je da budu skoncentrisani na sat treninga nego na četiri-pet sati koje provedu na društvenim mrežama - izjavio je Gatuzo.

Foto:Guliver/Marco Rosi/Getty Images

Sam Aćerebi je kratko izjavio:

- Žao mi je što sam razmenio dres kako bih okončao ovu stvar (sukob na terenu prim aut.). Iskaljivanje mržnje nije sport, već znak slabosti - istakao je bivši fudbaler Milana a sad Lacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA