≫ 

Smiljanić o polufinalu Kupa: Ne bežimo od toga da smo favoriti, siguran sam da Partizan može preko Radničkog do finala (VIDEO)

Fudbaler Partizana je upisao svoj 200. nastup u crno-belom i okrenuo se narednom meču

  • 9

Milan Smiljanić je prvi put u Partizan došao 2005. godine iz mlađih kategorija kluba. Vraćao se 2010. na pozajmicu iz Espanjola, pa je onda iz istog kluba godinu kasnije došao bez obeštećenja kako je stigao i iz izraelskog Aškelona prošle godine.

U tih nekoliko "mandata" sakupio je 200 utakmica igrajući sa manje ili više uspeha.

- Svaka utakmica u Partizanu je za mene najsrećnija i najtužnija kada pobedimo i kada izgubimo, ovde samo odrastao, ponikao u klubu i ovo je za mene velika čast i nadam se da ću još dosta utakmica odigrati jer je ovaj klub za mene sve - rekao je Smiljanić novinarima u Humskoj.

U tekućoj sezoni, njegov Partizan je treći na tabeli Superlige, ali se i dalje bori za Kup. Smiljanić nema dilemu u pogledu toga ko ima veće šanse za prolaz u finale tog takmičenja iako je njegovom timu protivnik Radnički iz Niša.

Nišlije su do sada u sezoni poražene samo dvaput i oba puta od Crvene zvezde.

- Očekujem da prođemo. Ne bežimo od toga da smo favoriti, oni jesu drugi na tabeli, ali verujemo u sebe. Evo ova utakmica protiv Čukaričkog je pokazala da možemo iako mnogo ljudi ne veruje u to.

Sigurno će biti teška utakmica, ali siguran sam da Partizan može u finale. Bilo je trenutaka gde smo gubili samopouzdanje, ali ova poslednja utakmica je pokazala da možemo da se vratimo na pravi put. Za nas je u ovom trenutku uspeh i taj Kup i da spasemo sezonu.

Bilo je teških trenutaka i ranije i biće ih, ali za Partizan se uvek igra srcem i moramo svi da izađemo jači iz ovoga - uveren je Smiljanić.

VIDEO - Milošević zadovoljan: Dobro je početi ovako, kupili smo mir

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mickey

    15. april 2019 | 15:14

    Blago Patlidzanu sa Lolom i Zeksom.Ponos kluba....

  • Smele95

    15. april 2019 | 15:06

    Ajmo Radnicki 😍

  • Putin R.S

    15. april 2019 | 15:28

    Ajde ti sa Saletom na vinjak, konjak... nisi ti vise vec godinama za ovaj sport. Smesan si kao bioskop.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA