≫ 

Radnički nam je dužnik, želimo Kup četvrtu godinu zaredom: Miletić uveren u uspeh protiv Nišlija!

Meč sa Čukaričkim i pobeda od 3:0, podigli su samopouzdanje crno-belima

  • 10
Nemanja Miletić Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Partizana u sredu od 18 sati na stadionu u Humskoj igraju prvi meč polufinala Kupa Srbije sa Radničkim iz Niša. 

Pre meča koji bi donekle mogao da spasi sezonu kluba, Nemanja R. Miletić rekao je da je pobeda protiv Čukaričkog u prvom kolu plej-ofa bio dobra uvertira pred polufinalnu utakmicu Kupa Srbije i dodao da će njegov tim pokušati da se revanšira Radničkom za poraz u prvenstvu (1:0).

- Možemo reći da su nam neki dužnici. Mi ne želimo da damo Kup nikome, želimo i četvrtu godinu za redom da Kup ostane kod nas. Daćemo sve od sebe da budemo bolji, ali neće biti nimalo lako. Jedva čeka da meč počne. Biće jedna prava utakmica, sa dosta naboja i na tribinama i na terenu - rekao je Miletić i dodao da dvomeč sa Nišlijama mora i taktički da se odradi.

VIDEO: Stojković: Kad me je Lola pozvao u Partizan, svi su bili skeptični, a sad smo opet zajedno i dobro je

- Imamo dve utakmice, mora malo da se gleda i taktički jer nije samo 90 minuta. Pametno ćemo probati da prođemo u finale.

On se na kratko osvrnuo na igru ekipe Nenada Lalatovića.

- Radnički igra dobro, ali ne bih se bavio njima. Više volim da gledam u naše dvoriste. Po ko zna koji put kažem, kada smo pravi i na pravom mestu, rezultat neće izostati - istako je Miletić i zaključio da je dobar rezulatat u prvoj utakmici pobeda bez primljenog gola.

Da podsetimo, MIletić je za crno-bele odigrao više od stotinu utakmica i tako ušao u "Klub 100".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa CZ

    15. april 2019 | 16:12

    Ako će te pošteno, jako bih voleo da ih Radnički dobije... ALI, jedno veliko ALI, kako bi lepo bilo da igramo finale sa njima pa plus ona u plejofu... Da ih raznižemo na najsitnije komade...

  • Delija

    15. april 2019 | 16:03

    Probudi se Mileticu

  • Mickey

    15. april 2019 | 20:01

    U svakom slucaju dobicete 3 komada..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA