Francuzi, sećate li se zastave Kosova, i da je terorista sedeo pored vašeg predsednika? Dok gori Notr Dam, Dule Savić ponovo proziva!

Legendarni fudbaler Zvezde ponovo svojim izjavama uzburkao javnost

Legendarni golgeter Crvene zvezde, Dušan Savić, poznat po kontroverznim izjavama, ponovo je uzburkao javnost.

Savić se oglasio povodom strašne nesreće koja je zadesila Pariz i poznatu katerdrali Notr Dam.  Požar koji je u ponedeljak popodne zahvatio katedralu Notr Dam u Parizu toliko se razbuktao da toranj ovog čuvenog zdanja nije idržao.

Dušan Savić je na svom instagramu objavio tekst.

- Gori Notr Dam u Parizu. Francuzi, da li se sećate da ste 11. novembra 2018. na 100 godišnjicu pobede u Velikom ratu u toj katedrali okačili zastavu narko - terorističke tvorevine takozvane " država Kosovo"?

-A ko beše pored Vašeg predsednika? Ja videh šiptarskog teroristu. A Vi? Pamet u glavu, Bog je veliki, sve vidi - napisao je Dule Savić na instagram profilu.

Miris gareži, vatrogasne sirene koje odjekuju i tužna lica Parižana koja u neverici posmatraju prizor urušavanja osam vekova starog zdanja.

VIDEO: Plamen sa Notr Dama guta sve sem krsta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    16. april 2019 | 07:53

    Bravo Dule bravo....

  • mihailovic

    16. april 2019 | 09:25

    Podrska najvecem i najboljem golgeteru Crvene Zvezde SVIH VREMENA ! Dule Savic je samo rekao na instagramu sto cela patriotska Srbija misli ! Vucic moze da da izjave SAMO U SVOJE IME I DONIRA NIOVAC SAMO IZ SVOG DZEPA.

  • Zan Blagojevic

    16. april 2019 | 07:39

    Тако је, нико неможе променити истину!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA