Novi podvig futsalera Srbije: Orlovi zatrpali mrežu "brazilskog" Azerbejdžana! (FOTO)

Revanširali se Azerbejdžancima za poraz u Zrenjaninu

  • 0

Orlovi su u hali Kulturno-sportskog centra u Požarevcu pobedili Azerbejdžan sa 7:5 (4:0) i tako im vratili za poraz u Zrenjaninu 1:2 u ponedeljak.

I bez nekoliko standardnih igrača, podmlađena selekcija ušla je u meč izuzetno motivisana, a već posle tridesetak sekundi Strahinja Petrov je postigao prvi gol za našu selekciju.

Foto: Telegraf.rs/M.Veljković

Do kraja prvog dela Simić, Rakić i Vukadinović su nagovestili jedan od najtežih poraza Azerbejdžana, jedne od najboljih selekcija na svetu, pojačanom sa nekoliko brazilskih igrača i selektorom.

Golman Aleksa Antonić je postigao sedmi gol za reprezentaciju Srbije, poslednji na meču, ali i u karijeri čuvara mreže koji se u Požarevcu oprostio od nacionalnog tima.

Foto: Telegraf.rs/M.Veljković

Gosti su uspeli da izbegnu debakl, a posle duela sa Brazilom i Azerbejdžanom, selektor Srbije Goran Ivančić može da bude optimista pred kvalifikacije za plasman na Svetsko prvenstvo.

Strelci: 1:0 Petrov 1, 2:0 Simić 13, 3:0 Rakić 17, 4:0 Vukadinović 18, 4:1 Tijago 21, 5:1 Vesić 22, 6:1 Vesić 23, 7:1 Antonić 24, 7:2 Atajev 30, 7:3 Tijago 32, 7:4 Fineo 35, 7:5 Čovdarov 37.

VIDEO - Srbija pokorila najuspešniju selekciju sveta, a ovo su najbolji momenti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA