≫ 

Golišavi Tadić vodio navijanje u svlačionici Ajaksa: Ovako su Kopljanici u delirijumu slavili pobedu nad Juventusom! (VIDEO)

Holanđani su uspeli da uđu među najbolja 4 tima Evrope

  • 13
Dušan Tadić Printscreen: Twitter/@btsportfootball

Fudbaleri Ajaksa, posle velike pobede nad Realom, uspeli su da sruše i Juventus za prolaz u polufinale Lige šampiona, a upravo ovaj uspeh probudio je emocije fudbalera koji su znali kako da proslave.

Tako su prosto podivljali u svlačionici, a navijanje je predvodio srpski internacionalac Dušan Tadić koji je ove sezone možda i glavni igrač popularnih Kopljanika.

Totenhem je u Mančester doneo lepu prednost od 1:0, i videćemo kako će odlučiti da je brani pred Gvardiolinim streljačkim vodom. Kec je 1,30, dupla šansa X2 3,45, a tip da će oba tima dati bar po gol (GG) nosi kvotu 1,73. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Totenhem

Uz njega je bio i Onana, kao i ostali fudbaleri, koji su pesmom i plesom obeležili plasman među četiri najbolja tima Evrope.

VIDEO: Tadić: Ako si dobar igrač, onda je svejedno gde igraš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ТЛН

    17. april 2019 | 10:23

    Тек ће сад Србадија да види, какав је мајстор Дуле Тадић. Када сам говорио да је пл промашај и трећа лига по квалитету, мене нагрдише.....добро, то нема везе. Јел' сада видите, какве ми глупе селекторе имамо??? Тадић треба да игра одмах иза нападача и држи лопту, знају то у великом и славном Ајаксу, само то не види Српски селектор и надобудни енглески "стручњаци"!......волио би да освоје лш!

  • Che

    17. april 2019 | 10:11

    SVAKA ČAST. ŽELIM VAM FINALE.

  • rikimil

    17. april 2019 | 11:20

    Bravo , Vi ste dokaz da novac ne može sve .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA