Pogba deluje nezainteresovano kao pre Solskjera: Nevil je rekao i nešto što se defanzivcima Junajteda neće svideti

Kada nešto ne štima uvek se traže krivci, a tada se najpre ukazuje na one sa najvećom odgovornošću

  • 0

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda Geri Nevil krivicu za težak poraz Crvenih đavola od Barselone vidi u zvezdi tima Polu Pogbi.

Tim iz Engleske je poražen u oba meča četvrtfinala Lige šampiona (1:0, 3:0) i time je Barsa lagano okončala ovogodišnju kampanju Đavola u Ligi šampiona.

Francuz igra od sjaja do očaja, ali je tokom prethodna četiri meseca uglavnom bio dobar po dolasku Ole Gunar Solskjera.

Protiv Barse je sve palo u vodu pa je Junajted primio prva dva gola zahvaljujući kiksevima svojih igrača i Mesijevoj veštini, ali je napad bio druga priča.

- Pogba sada igra kao što je igrao pre dolaska Solskjera. Bio je veoma loš, kotrljao je stopalo preko lopte sve vreme, igrao se, nije se kretao i nije bio razigran. Delovao je nezainteresovano u pojedinim trenucima. On jeste sjajan igrač i može da bude odličan, ali mora da vrati svoj fokus - rekao je Geri Nevil.

Dobre vesti za Engleze su to što u četvrtfinalu igraju čak četiri njihova kluba, Totenhem, Liverpul, Mančester Siti i Junajted. Ipak, razlika između najboljih evropskih klubova i Junajteda je sada velika.

- Treneri mogu da vide sada veliku razliku između najboljih evropskih timova i onoga gde se nalazi Mančester Junajted. On mora da promeni svoj sastav, nema sumnje, a Solskjeru treba kompletno nova odbrana -rekao je Nevil.

VIDEO - Najoriginalniji tata navijač: "Anestezirao" je ćerkicu telefonom da bi mogao da prati utakmicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA