≫ 

Lalatović došao u Radnički da bude nevin u javnoj kući: Partizanov novinar osuo paljbu po treneru i igračima Nišlija (VIDEO)

Nije štedeo Pantić trenera Nišlija, ni pojedine igrače pred Kup okršaj sa Radničkim

  • 43

Partizan i Radnički odmeriće snage i u polufinalu Kupa, a svojevrsnu uvertiru meča, sem glavnih aktera, dao je i novinar TV partizan Željko Pantić.

Upravo je Pantić bio na udaru pojedinih igrača Nišlija nakon prethodnog meča, golman Borivoje Ristić mu je odbrusio pred kamerama, a tenzije ne jenjavaju pogotovo posle nove objave Partizanovog novinara, dan pre novog sudara sa "Realom sa Nišave".

Nije štedeo Pantić ni ostale igrače Nenada Lalatovića, a poseban "pik" ima upravo prema treneru drugplasiranog tima Superlige.

- Čovek koji je prošle godine i sezone pričao istinu o tom klubu (Radničkom iz Niša) u međuvremenu je svoj moral prodao i postao trener kluba za koji je govorio istinu prošle sezone. A tada je aktuelni trener Radničkog iz Niša govorio na početku sezone da se zna da će Radnički igrati Evropu, govorio mnogo toga o favorizovanju tog kluba. Pokazao je da neki ljudi imaju cenu, a neki je nemaju... Došao je u taj klub i pokušao je da sedi na dve stolice, da bude nevin u javnoj kući - rekao je između ostalog Pantić.

On je prozvao i neke od bivših igrača crno-belih.

- Mi imamo tužnu činjenicu da su dva momaka koja su nosila dres Partizana okosnica Radničkog iz Niša, da je Nikola Drinčić sebi dozvolio da postane kapiten Radničkog iz Niša, jednog takvog kluba. Teško je poverovati da takav igrač nema druge opcije u karijeri. I onda nakon onog skandala na našem stadionu, kao mala Juca on se iščuđava čemu zla krv, u čemu je problem. On je tek sleteo iz Švedske i nema pojma za kakav klub igra, nema pojma u kakvom kriminalu saučestvuje. Nego je kao za mir u svetu - dodao je Pantić i nazvao Radnički zločinačkim projektom.

- Na stadion nam dolazi govedo zvano Borivoje, govedo koje je poniklo i postalo golman u Partizanu, branilo u Teleoptiku i govedo koje je, ničim izazvano kao i svi janičari (znate ono ako Turčin ima do lakata, ovaj mora da ima krvave ruke do ramena), izlazi nakon neke utakmice ne da vređa mene, ne da vrišti Biljani Obradović na uvo, ne da traži fizički sukob sa nekim ko ga uopšte nije pomenuo, ja ni ne znam tog klošara ko je. Branio je u nekom grčkom klubu u kom dobiješ govornu manu kad probaš da mu izgovoriš ime. Neki anonimni klošar dolazi i pominje moje dete za koje je on skupljao pare, a njegovo valjda nema šta da jede.

Poslušajte kompletno izlaganje Pantića u novoj emisiji Partizanovog vesnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Argos

    17. april 2019 | 17:00

    Iz koje ludnice je ovaj pusten?

  • ero

    17. april 2019 | 16:56

    Nista novo...ovakvi likovi i navijaju za JSD Partizan...!

  • Pitam se...

    17. april 2019 | 18:01

    ...Jel' ovaj čovek pobegao iz neke psihijatriske bolnice? Kako uprava Partizana ne shvata da joj ovaj čovek nanosi samo štetu? Ili su i u upravi samo bolesnici?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA