≫ 

Milošević posle pobede nad Radničkim: Visok nivo fudbala, iznad srpskog proseka

Trener Partizana dao visoku ocenu duela u Humskoj

  • 2

Trener fudbalera Partizanan Savo Milošević bio je zadovoljan posle današnje minimalne pobede nad Radničkim iz Niša, u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije.

Crno-beli su slavili golom Rikarda u 29. minutu i stekli minimalnu zalihu za revanš na "Čairu".

- Mislim da je zaslužena pobeda, za jedan gol smo bili bolji, možda i više. Objektivno teška utakmica, Radnički je izasao onako kako smo i očekivali. Zaista je bila teška borba svih 90 minuta. Pravi ritam i intenzitet. Čak bih se usudio da kažem iznad nivoa našeg fudbala u ovom trenutku - rekao je Milošević novinarima posle susreta u Humskoj.

Trener crno-belih čestitao je i jednoj i drugoj ekipi.

- Izdržali smo pritisak, nismo dozvoli Radničkom da stvori ozbiljne šanse. Dali smo gol, uspeli smo i u drugom zadatku da ne primimo pogodak. Ovo je samo prvo poluvreme. Čeka nas revanš koji će biti paklen. Za sada sam zadovoljan. Čestitam mojim momcima, a isto tako i momcima iz Radnickog. Fenomenalna utakmica.

U revanšu, Partizan neće imati imperativ pobede, i remi će biti sasvim dovoljan za finale.

- Nama odgovara i nerešeno. U blagoj smo prednosti, ali sve to treba potvrditi. Neće biti lako tamo - zaključio je Milošević.

VIDEO: Gol Rikarda za pobedu Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA