≫ 

Partizan dobio licencu: Crno-beli mogu da igraju u Evropi naredne sezone!

Ovo je zajednički i integrisani uspeh svih zaposlenih u Partizanu, čitave administracije, finansijske službe, Uprave kluba i pravnog tima, pred kojim su novi izazovi, kaže potpredednik Vladimir Vuletić

  • 16
Igrači Partizana Foto: Marko Jovanovic

Borba Partizana za evropsku licencu okončana je – uspešno! To je danas potvrdila i Komisija za licenciranje Fudbalskog saveza Srbije, koja je razmatrala inicijativu crno-belih, ali i ostalih klubova Superlige koji su konkurisali, i zaključila da su ispunjeni svi uslovi i da klub iz Humske, ukoliko to obezbedi plasmanom ili preko Kupa Srbije, naredne sezone može da konkuriše za neko od evropskih takmičenja.

To za Telegraf potvrđuje i potpredsenik crno-belih Vladimir Vuletić, koji je na pomenutom zasedanju, zajedno sa zamenikom generalnog direktora Miloradom Nikolićem, zastupao interese Partizana.

- Komsija za licencitranje FSS donela je danas jednoglasnu odluku da fudbalski klub Partizan ima pravo učešča u svim evropskim takmičenjima pod okriljem UEFA i istovremeno u narednom izadnju Superlige Srbije. Delegacija Partizana bila je pohvaljena za izuzetno kvalitetan pravni, administrativni i finasijski rad, da je ove godine rad stručnih stružbi u klubu bio na veoma zavidnom nivou. Ova činjenica dobija na snazi i značaju budući da se predsednik Komisije Miljko Valjarević izjasnio da ove godine nijedan klub ne bi i neće moći da dobije evrolticencu ukoliko ne sipuni sve stroge uslove koje UEFA postavlja – kaže Vladimir Vuletić posle zasedanja.Potpredsednik crno-belih ističe junake iz senke koji su doprineli u dobijanju licence, u godini koja je finansijski bila veliki izazov za klub.

Foto: Tanjug/AP

- Dobijenjem evrolicence stavlja se tačka na sve višemesečne spekulacije u vezi sa dugovanjima Partizana, poslovnom likvidnošću kluba i sposobnošću da odgovorimo izazovu teškog trenutka. Partizan je klub od nacionalnog interesa, a sinergijski nastup svih stručnih službi kluba, uz podršku i u saradnji sa nadležnim državnim i javnim službama, doveo je do ovog značajnog rezultata, u finansijski jako izazovnoj godini za naš klub. Ovo je zajednički i integrisani uspeh svih zaposlenih u Partizanu, čitave administracije, na čelu sa zamenikom generalnog direktora Miloradom Nikolićem, finansijske službe, na čelu sa direktorom finansija Snežanom Petrović; Uprave Partizana i najzad pravnog tima, pred kojim su i dalje veliki pravni izazovi. To su, iako ih javnost ne poznaje dovoljno, pravi, tihi junaci Partizana – zaključuje Vladimir Vuletić.

VIDEO: FK Partizan se bori za vlasništvo nad stadionom

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA