≫ 

Igrači Totenhema priželjkuju isti rezultat protiv Sitija: Kao da su zaboravili da su izgubili!

Da li je to igračima Totenhema dovoljno izbacivanje iz LŠ, ili je u pitanju samo nesporazum?

  • 2

Nakon četvrtfinalnog dvoboja u Ligi šampiona, već ove suboeu nas čeka novi meč između Mančester sitija i Totenhema. Odmah po plasmanu u polufinale, igrači Totenhema su rekli da će ponoviti utakmicu iz Lige šampiona.

Kristijan Eriksen i Son Hjung Min su odmah po okončanju revanš meča četvrtfinala LŠ za televiziju BT Sport izjavili da priželjkuju isti rezultat i u ligaškom okršaju.

Najpre je novinar pitao da li priželjkuju isti ishod utakmice. Ubrzo je shvatio da je pogrešio pa se ispravio. Međutim, Son se nije ispravio.

Zvuči čudno da želi isti rezultat, kada se zna da su izgubili.

Međutim, euforija prolaska ga je verovatno zbunila, pa je verovatno mislio da priželjkuju isti ishod, u smislu da se oni raduju na kraju utakmice.

Koliki udarac će ovo predstavljati za četu Pepa Gvardiole, znaćemo u subotu od 13:30 (Sport Klub 1). Ovo će biti možda i najvažnija utakmica za Siti jer, u slučaju poraza gotovo sigurno se opraštaju od odbrane titule.

Foto: Tanjug/AP

Ispadanje na ovakav šokantan način verovatno najviše raduje navijače Liverpula. Oni se nadaju da se Građani neće oporaviti od šoka i da će im Pevci pomoći u osvajanju prve šampionske titule još od sezone 1989/1990.

Liverpul trenutno ima dva boda više i meč više. Nakon utakmice Sitija i Totenhem,  svim ekipama će ostati još četiri utakmice do kraja.

Srpski fudbaler uživa na egzotičnom ostrvu okružen majmunima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA