Kristijano Ronaldo napušta Juventus, ako mu se na leto ne ispuni jedan uslov!

Možda je Salah ''rešenje za njegove probleme''

  • 10

Kristijano Ronaldo sa Juventusom ima važeći ugovor do kraja sezone 2021/22, ali nije isključeno da bi Portugalac već na leto mogao da promeni sredinu i napusti Torino!

Tako barem pišu ''La Republika'' i ''Gazeta delo Sport'' koji navode da su u Juventusu velike tenzije zbog ispadanja u četvrtfinalu Lige šampiona.

Iako niko nije upirao prst u Ronalda, ''Republika'' prenosi da uprava ni igrač nisu zadovoljni njegovom prvom sezonom u dresu Juventusa. Ipak, u tekstu stoji i da su čelnici kluba svesni da je u dvomeču sa Ajaksom jedino Ronaldo imao ''krvi'' i želeo da igra.

Foto: Tanjug/AP

S druge strane, ''Gazeta'' jasno tvrdi da će Ronaldo napustiti klub ukoliko mu se ne ispuni uslov na leto - da se tim osveži i pojača sa nekoliko velikih imena! Imena uz koje bi Ronaldo mogao da ide do kraja - do trofeja u Ligi šampiona.

Opet, engleski mediji javljaju da bi Mohamed Salah mogao da završi u Juventusu na kraju sezone. A već se uveliko piše o tome da je Egipćanin zatražio odlazak sa Enfilda na leto...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    18. april 2019 | 23:39

    Eto tu se vidi koliko si ti najbolji fudbaler i da ti nista ne znacis u klubu koji je isto tako igrao i pre tebe mozda i bolje.

  • Allianz

    19. april 2019 | 06:35

    I Juve je postao vasarski klub kao Real i Barsa, gde jedan igrac ucenjuje klub. U Bayernu bi ga za ovako nesto isamarali

  • Filip

    19. april 2019 | 00:05

    Hmm, oni nisu zadovoljni njegovom igrom? A ko ih je izvini uveo u to cetvrfinale ? Da nije baba moja ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA