≫ 

Partizan za Vlahovića dobio 1.5 miliona evra, a sam Ramadani uzeo milion!

Odličan posao za uticajnog menadžera prilikom prodaje napadača, ne i za crno-bele koji su mogli i bolje da prođu

  • 13

Italijanska Fiorentina obelodanila je poslovni bilans za prethodnu godinu, na sajtu Viole se u cent mogu naći prihodi i rashodi za pomenuti period, a intersantne su cifre koje je klub iz Firence isplatio jednom od najuticajnijih menadžera u Evropi - Falija Ramadanija.

Ramadani je samo na dva transfera "izvukao" od Fiorentine dva miliona evra!

U pitanju su transferi Dušana Vlahovića iz Partizana i Tofola Montela iz Majorke, za koje je pomenuti agent isposlovao po milion za svaki za svoju agenciju, prenose mediji u Italiji.

Podsetimo, Partizan je od prodaje Vlahovića zaradio "samo" milion i po evra, dakle tek pola miliona više nego što je Ramadaniju sledovalo kao provizija od italijanskog kluba.

Inače, Fiorentina je ukupno na menadžerske provizije isplatila agencijama 5.124.000 evra, a skodo pola od tog novca otišlo je za transfere trojice igrača koje je zastupao Ramadani - pomenute Montela i Vlahovića, te Pjace.

Ukupno, Fiorentina je isplatila za ta tri transfera 2.270.000 evra na ime provizije agentima.

Partizan je pre dve godine prodao Vlahovića italijanskom klubu, a mladi napadač je tek posle punoletstva napustio Humsku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    19. april 2019 | 11:41

    Da li iko ovde moze realno da prokomentarise situaciju? Partizan nije imao izbora i morao je da proda mladog igraca . Partizan nema luksuz da mu sponzori nametnuti od drzave obezbede 7 mil godisnje i da im banke brisu kredite. Cak i reprogram pporeskih obaveza prema drzavi je problem za Partizan i tek kad zapreti nedobijanje licence onda drzava dozvoli reprogram. A svi znamo kako su nekima u potpunosti otpisana poreska dugovanja i u fudbalu i u kosarci. Zato kad navodite transfer navedite i kontekst u kome je iznudjen.

  • boki

    19. april 2019 | 11:10

    To je Vazura-Iliev-Vucela kombinacija nemaju tri daske zajedno...Djura je za njih bio Berluskoni

  • Бане

    19. april 2019 | 11:04

    Ахаха па мора да је Илијев Бомба одрадио трансфер ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA