≫ 

Otkrivena tajna klauzula novog ugovora Luke Jovića, zbog nje Portugalci trljaju ruke!

Odličan poslednji posao za Benfiku, koja je već ispustila srpskog igrača

  • 10

Luka Jović drma Evropu, dug je spisak velikana koji ga žele, a tek sada polako isplivavaju detalji dogovora Benfike i Ajntrahta oko njegovog potencijalnog transfera!

Nedavno je završen transfer jer je Luka bio u Frankfurtu na pozajmici, potpisao je ugovor sa Nemcima do 2023. i na ime obeštećenja Benfika će dobiti oko sedam miliona, a prvobitno je bilo objavljeno da će u Portugal otići i 20 posto od transfera.

Ipak, nemački mediji prenose detalje tajne klauzule i da će ipak 30 odsto otići u Lisabon! S obzirom na to da se govori o sumi od oko 60 miliona evra za Jovića, koliko se za sada licitira između Barselone i Reala, sigurno je da lepa zarada čeka Portugalce.

Takođe, određeni deo novca pripašće i Crvenoj zvezdi kao trening kompenzacija, Luka je sa Marakane krenuo u evropsku avanturu.

>>> Verder je u strašnoj formi, ali danas (15.30) ide na noge Bajernu, koji ima samo bod više od Dortmunda i mora da pobedi. Kvota na keca uz bar četiri gola ukupno (1&4+) je 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Verder.

Zašto je Zvezda morala da proda Luku Jovića za "siću", a danas Real i Barsa nude za njega 45 miliona evra?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    20. april 2019 | 10:20

    Добро њима, добро и Звезди. Сигурне финансије, даља доминација. +30 и више...

  • FANTOM

    20. april 2019 | 11:28

    Setih se Spanije i Reala a narocito Perice Ognjenovic. Ala se ovaj momak naigrao u Realu a otisao je kao vanserijski igrac sa ovih prostora?

  • frankfurt

    20. april 2019 | 14:08

    Ako se i dalje bude vukao po terenu kao zadnjih par utakmica, tesko da ode za 60 mio!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA