≫ 

Krstajić razgovarao sa potencijalnim reprezentativcem Srbije: Sedeli smo opušteno i pre i posle utakmice!

Hoće li golman Benfike dobiti poziv za naredno okupljanje?

  • 9

Zajedno sa Markom Pantelićem, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić uživo je gledao četvrtifnalni meč Lige Evrope između Ajntrahta i Benfike!

Naravno. zbog velikog broja srpskih reprezentativaca koji su bili na terenu. S jedne strane Luka Jović, Mijat Gaćinović i Filip Kostić, dok su s druge bili Ljubomir Fejsa i Andrija Živković. S tim što Živković na kraju nije bio među 18 igrača.

Ali jeste Mile Svilar, rezervni golman Benfike, koji se još dvoumi da li će brantiti za Srbiju ili Belgiju. Upravo je i sa njim Krstajić razgovaroa tokom posete Frankfurtu.

Mile Svilar, golman Benfike Foto: Tanjug/AP

- Sedeli smo opušteno Pantelić i ja sa svim našim igračima... Gaćinović, Jović, Kostić, Fejsa, mali Svilar... Videli smo se i pre i posle utakmice. Nas dvojica bili smo smešteni u istom hotelu u kojem su Portugalci odseli - rekao je Krstajić za Sportski žurnal i dodao:

- Pozitivni su svi. Mali Svilar je isto dobar momak... Drago mi je što se Gaćinović vratio posle povrede i igrao dobro, vidi se i samopouzdanje., Kostić gazi po svome, Jović standardno odličan. Zaslužili su pobedu... Fejsa standardno dobar u defanzivi, ali uzalud kad ekipa nije funkcionisala.

Ko zna, možda Svilar posle ovog razgovora dobije poziv za neka naredna okupljanja.

>>> Inter je nadomak mesta u Ligi šampiona, a Roma „kasni“ samo jedan bod za Milanom, i zato joj je večerašnji duel na Meaci (20.30) izuzetno važan. Pobeda probuđene Vučice nosi kvotu 4,90, dok je kec 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Roma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Косингас

    20. april 2019 | 13:44

    Ти, селектор? Брука!!! Јадна нам мајка кад неко ко НИКАДА пре репрезентације није водио ни петлиће барем на папиру обавља функцију селектора.

  • Semajlirane_pufne

    20. april 2019 | 14:45

    E bruko jedna pa nama ne fali golman već cela odbrana nam jedna velika rupa

  • Xxx

    20. april 2019 | 14:17

    Cim se dvoumi sve je jasno. Nemojte ga ni zvati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA