≫ 

Da li je to Miloševiću derbi važniji od Radničkog? Neke igrače ćemo da odmorimo, neki imaju problema sa kartonima... (VIDEO)

Crno-beli na Čairu očigledno neće igrati u najjačem sastavu

  • 12

U sredu su odmerili snage u Kupu (1:0), sada je vreme i za prvenstveni duel između Partizana i Radničkog! Tom prilikom trener crno-belih Savo Milošević održao je u subotu konferenciju za medije u SC Teleoptik!

Za duel u nedelju od 18.30 minuta (Arena Sport 1), Milošević je najavio neke kalkulacije i zbog večitog derbija koji je na programu u četvrtak 25. aprila.

- Biće dosta izmena u odnosu na Kup. Stojković i Miletić imaju kartone, a želimo i da predupredimo neke potencijalne probleme sa opomenama. Neke igrače ćemo i da odmorimo, ali izvešćemo na teren sastav koji može da osvoji tri boda - rekao je Milošević i dodao:

- Nastavlja se ovaj ubitačni ritam sreda-nedelja otkako sam došao. Predstojeća utakmica će biti potpuno drugačija u odnosu na onu u Kupu, ali to ne umanjuje njenu važnost, jer nam je i liga bitna, cilj nam je da što pre osiguramo mesto koje vodi u Ligu Evrope. Još jedna teška utakmica, tako se namestilo, da ide sve teža za težom.

Foto: Marko Jovanovic

On se osvrnuo i na izjavu trenera Nišlija Nenada Lalatovića da je Partizan navikao na tepih teren i da će mu iz tog razloga biti teže da igra u Nišu.

- Mogu delom da se složim, ali mislim da svaka ekipa voli da igra na tepihu. Svi vole brz i lep fudbal, a to može samo na atraktivnom teren. Ne mislim da je hteo da potceni svoju ekipu. Biće drugačiji uslovi, ali fudbal je takav i moramo da se adaptiramo na razne stvari. Domaći teren treba da predstavlja prednost, pa razumem njegovu želju - rekao je trener crno-belih i dodao da ima više primera u ligi da tereni ne zadovoljavaju nijedan kriterijum.

Kompletnu konferenciju trenera Partizana možete pogledati u videu na početku teksta.

>>> Verder je u strašnoj formi, ali danas (15.30) ide na noge Bajernu, koji ima samo bod više od Dortmunda i mora da pobedi. Kvota na keca uz bar četiri gola ukupno (1&4+) je 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Verder.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    20. april 2019 | 14:28

    Не брини Саво. У овом првенству, због поделе бодова, не можемо поново имати +30. Или ви -30 зависи како ко гледа...

  • Skorpion

    20. april 2019 | 16:32

    Odmarace igrace, od cega, mozda su se umorili dok su cuvali ovce u Stanisicu.

  • Cubaka

    20. april 2019 | 16:29

    BUK M2 20.04.2019 - 14:31 Nego da te pitam. Igrala se sinoc neka kosarka. Gledao si?............Ja sam gledao, ali tvog malog propalog kluba sa trenerom od milion dolara nije bilo na terenu, pricaju neki da su odavno na letovanju iako je tek April.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA