≫ 

Istorija ispisana u Vranju: Dinamo odigrao prvu superligašku utakmicu u svom gradu, i pobedio!

Dočekali su lep trenutak ljubitelji fudbala u gradu na jugu Srbije

  • 0

Dinamo iz Vranja dočekao je i taj dan - odigrao je prvu superligašku utakmicu na svom stadionu, u svom gradu, a pobedom nad Voždovcem 1:0 dodatno obradovao navijače i napravio obećavajući korak ka opstanku.

Strelac za domaći tim bio je Dimitrov iz penala u 8. minutu, i to je, ispostaviće se, bio i konačan rezultat meča pred nekoliko hiljada Vranjanaca.

Ekipa Dragana Antića je tako došla do 13. boda u pej-aut grupi, ispred je Rada i Zemuna, dok Bačka ima bod više (igra svoj meč sa Mačvom).

Trener Dinama Antić uoči utakmice je govorio o velikom danu za Dinamo i vranjski fudbal pošto je komisija FSS-a dala dozvolu da ekipa u nastavku sezone, i ubuduće, igra svoje mečeve na stadionu u Vranju.

- Komisija FSS je ne samo da je dala dozvolu da Dinamo može da igra superligaške utakmice, već je bila oduševljena izgledom svlačionica i službenih prostorija, tribinama i stanjem terena, a mi u klubu smo srećni što najzad možemo da prvenstvene utakmice igramo u Vranju, a ne u Surdulici - rekao je Antić.

Superliga (plej-aut) - 32. kolo

Dinamo - Voždovac 1:0

(Dimitrov 8.p)

Bačka - Mačva 2:2

(Ilić 24, Makarić 53 - Gojković a.g 82 - Milosavljević 89)

Rad - Radnik 1:0

(Jovanović 72)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Terlegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA