≫ 

Hvala Terza, hvala Kokeza: Emotivna ispovest Sime Krunića posle prozivki o poltronskom nastupu na RTS-u

Ponovio je već izrečeno trener Čuke pred novinarima nakon meča sa Zvezdom

  • 11

Trener Čukaričkog Simo Krunić imao je zanimljv nastup pred novinarima nakon utakmice sa Zvezdom i velike pobede njegovog tima uz preokret - od 0:2 do 3:2. Nije u prvom planu bio meč, već njegova nedavna izjava data u studiju RTS-a tokom praćenja Lige šampiona, kada je "ničim izazvan" ishvalio predsednika FSS-a Slavišu Kokezu i direktora Zvezde Zvezdana Terzića. 

Bilo je brojnih komentara na račun Sime Krunića zbog takvog "ispada" gde mu vreme nije, pa je trener Čuke posvetio vreme na konferenciji i da pojasni hvalispeve dvojici funkcionera i prijatelja.

- Bio sam gost RTS-a i rekao sam ono što sam hteo, sada opet pričam ono što ja želim. Ono je bilo malo neumesno i s pravom su me kritikovali neki novinari, rekli mi da sam vanzemaljac. Ali me nisu razumeli. Opraštam im to, nema veze. Namerno sam hteo da istaknem neke ljude, ne da bih bio poltron. Svi vi znate ko je meni Zvezdan Terzić. Znate da sam zbog njega postao trener, ali isto tako treba da znate da je i moj drug Slaviša Kokeza - počeo je Krunić, pa pojasnio odakle tolika naklonost zaTerzića, Kokezu, ali i još neke ljude.

- Posle teške dve godine života, on (Kokeza) me je pozvao i rekao: "Simo, dve godine ne radiš, zaboraviće te". Rekao mi je, "imam klub za tebe - Radnik iz Surdulice". To me je vratilo fudbalu, ali ne zaboravite, to javnost ne zna, Slaviša Kokeza to zna, Ivica Tončev to zna, Novica Tončev zna - sve moji prijatelji. Svi znaju da sam one godine kad smo osvojili Kup (sa Jagodinom 2013. prim. aut), nisam ja odbio Zvezdu, rekao sam "pita se klub". Znaju to dobro oni. I ja sam, normalno, poslušao Milanovića i Palmu koji su hteli da ostanem i osvojimo Kup.

Simo Krunić nakon pobede nad Zvezdom Foto: MN Press

Krunić veliku zahvanost duguje predsedniku FSS koji ga je "vratio u život", i ne samo to - postavio ga je na mesto asistenta selektora Krstajića u reprezentaciji Srbije.

- Kokeza me je vratio fudbalu, nikad nisam bio poltron da hvalim nekoga dok nisam došao na poziciju. Ja sam srećan, i za mene je vrhunac karijere što sam u nacionalnom timu Srbije, bez obzira koju funkciju obavljao. Hvala ti Slaviša, hvala ti Terza, hvala ti Gale (gazda Čuke) koji si me prihvatio, Matijašević i ostali. I svi moji drugovi koji su pomogli da dođem u Čukarički - bio sam nestao.

O samoj utakmici sa Zvezdom Krunić je rekao...

- Čestitao bih i jednoj i drugoj ekipi, po meni, na velikoj utamici, fer i korektnoj. Čestitao bih, naravno, svojim igračima na neverovatnom podvigu koji su kreirali. Čestitam im još jednom, uspeli su da ovako veliku Zvezdu iznenade, uz dozu i sreće, da okrenu od 0:2 na 3:2. Moj naklon i njima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA