≫ 

Milenković posle gola Juventusu: Pokazali smo da možemo sa svima, ali... (VIDEO)

Bleki zadovoljan, iako je Viola ostala bez tri boda protiv Stare dame

  • 0

Fudbaler Fiorentine Nikola Milenković smatra da je njegov tim pokazao protiv Juventusa da može da se meri sa bilo kime u Seriji A, uprkos porazu Viole.

Ljubičasti su u subotu izgubili meč 2:1 posle preokreta iako je prvi gol na meču već u petom minutu postigao upravo srpski reprezentativac iz akcije koju je sam pokrenuo.

Juventus je do golova došao pogotkom Aleksa Sandra i autogolom Hermana Pezelje u 37. odnosno 53. minutu utakmice.

- Danas smo pokazali da smo ekipa koja može da igra sa svakim. Žal je za propuštenim prilikama ali ono što se računa je da se spremimo za utakmicu u četvrtak, mi na terenu, a vi na tribinama. Zajedno možemo da pobedimo. Moćna Viola - napisao je Milenković na društvenim mrežama.

Direktna borba za Ligu šampiona danas (14.00) u predgrađu Madrida. Hetafe bi pobedom nad Seviljom došao na korak od istorijskog podviga, ali i Sevilja ima svoje planove. Kec je 3,10, a dvojka 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hetafe - Sevilja.

Dortmund danas (15.30) nema pravo na kiks na gostovanju Frajburgu koji je bezbedan u borbi za opstanak. Kvota na dvojku je 1,45, a na kombinazziju 2&3+ 1,88. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Frajburg - Dortmund.

VIDEO - Mudrinski utišao "delije", Čuka se vratila u meč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA