Sergejevu naivnu grešku smo skupo platili! Inzagi opleo po Milinković-Saviću jer je Srbin isključenjem udaljio Lacio od Evrope (VIDEO)

Lacio imao odličnu šansu da "omiriše" četvrto mesto

  • 2
APTOPIX Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Trener Lacija Simone Inzagi kritikovao je srpskog fudbalera Sergeja Milinković-Savića i indirektno ga označio kao krivca za loš rezultat protiv Kjeva.

Lacio je poražen 1:2 golovima Emanuela Vinjata i Perparima Hetemaja (49. i 51. minut), ali je sat vremena na terenu imao igrača manje jer je crveni karton u 34. minutu dobio Milinković-Savić.

Time su Lacijali propustili priliku da se pobedom približe četvrtom mestu, koje vodi u Ligu šampiona, pošto su trenutno osmi sa 52 boda, ali četvrtoplasirani Milan ima 56.

- Milinković-Savić je napravio ogromnu, naivnu grešku i ugrozio je utakmicu. Znali smo da će biti teže nego što su ljudi očekivali, ali je to bez sumnje bila prevelika greška zbog koje smo mnogo platili. Trebalo je da ostanemo mirni, ali je umesto toga sve postalo teže - rekao je Inzagi.

Da sve bude još gore, Roma i Milan su njegovom timu dali idealnu šansu da se uključi u borbu za Evropu jer su i jedni i drugi igrali nerešeno.

- Početak utakmice nije bio sjajan. Ipak, da smo samo spustili loptu, verovatno bismo na kraju pobedili. Ne gubimo nadu da možemo u Ligu šampiona, ali je ovo korak nazad koji niko nije očekivao - dodao je Inzagi.

Pored Srbina, Rimljani su dobili i drugi crveni karton, ali je Luis Alberto isključen u 95. minutu kada je sve praktično već bilo rešeno. Lacio će naredni meč igrati u Kupu Italije, a Inzagi se nada da će do tada nebesko-plavi uspeti da se povrate iz šoka.

Teško Partizan može da ugrozi Radnički na 2. mestu, orijentisan je na Kup gde je baš protiv Nišlija u prvom meču polufinala slavio sa 1:0, pa mu je današnje gostovanje na Čairu manje važno od onog u revanšu Kupa Srbije. Kvota na keca je 3,25, na iks 3,35, a na dvojku 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnički Niš - Partizan.

VIDEO - Izgledalo je kao da je bilo lako, ali...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    21. april 2019 | 11:00

    Prva cetiri kluba na kraju"kalca"juventus,napoli,inter i milan,budite srecni ako na kraju se plasirate u LE🙄🙄🙄

  • Sms

    21. april 2019 | 13:56

    Ja mislim da sad vredi 200 mil.Zizu reaguj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA