Najbolji napadač Partizana ipak spreman za Radnički: Rikardo napada Nišlije od prvog minuta

Najbolji strelac crno-belih je sanirao lakšu povredu i biće na raspolaganju treneru Miloševiću

  • 13

Iako se dan posle meča u Kupu Srbije, u kome je Partizan pobedio Radnički (1:0), spekulisalo da će crno-beli u današnjem gostovanju u Nišu (18.30) morati da snalze bez najboljeg strelca ekipe – Rikarda Gomeša, to ipak ne odgovara istini.

Napadač, koji je minule srede golom rešio duel sa Nišlijama, sanirao je lakši problem i u nedelju će konkurisati za mesto u prvom timu protiv izabranika Nenada Lalatovića.

Preciznije rečeno, Rikardo će biti u sastavu Partizana od prvog minuta, što samo potvrđuje reči trenera Save Miloševića, koji je najavio da će, bez obzira što ekipu u četvrtak čeka 160. večiti derbi sa Crvenom zvezdom, njegov tim i u Nišu iči na pobedu.

- U Nišu idemo na pobedu. Prva utakmica je uvek prioritet. U nekim stvarima moramo da gledamo i dugoročno, a tu ne mislim samo na derbi. Ima mnogo utakmica do kraja i moramo da raspodelimo minutažu. Dobra stvar je što celu ekipu imamo na okupu, i to nam otvara mogućnost da rasteretimo prvih 11 - rekao je Savo Milošević pred put u Niš.

Rikardo je na pomenutoj Kup utakmici sa Radničkim teren napustio u 83. minutu sa bolnom grimasom, ali se ispostavilo da se ne radi o ozbiljnijoj povredi, pa ni medicinski tim nije imao tako težak zadatak.

Podsetimo, tim iz Humske u večerašnjoj utakmici neće moći da računa na standardne prvotimce Vladimira Stojkovića i Nemanju R. Miletića, koji odrađuju suspenziju zbog žutih kartona.

Nadomak sličnog problema je i Aleksandar Šćekić, koji ima tri javne opomene i stručni štab će ga verovatno danas poštedeti napora, kako bi izbegao četvrti žuti karton i suspenziju za 160. večiti derbi, kada će svakako biti potreban ekipi.

VIDEO - Partizan je ovako poveo protiv Radničkog u Humskoj

(Z.Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

    21. april 2019 | 13:46

    Ziveo Partizan i Majka Srbija.

  • ⬛⬜⬛⬜⬛⬜

    21. april 2019 | 13:46

    AJMO CRNO BELI NEK SE CUJE NAS SAV GLAS...

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    21. april 2019 | 11:56

    Лале, помози им да склизну на четврто место. Јер реално нису за треће. Ту су јер су им судије доста помогле...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA