≫ 

Horor Junajteda u Liverpulu, goste kao da je Murinjo vodio na Gudisonu (FOTO) (VIDEO)

Raspala se igra "Đavola" protiv super raspoloženih "karamela"

  • 0

Mančester junajted je naišao na "minu" u Liverpulu, Everton je pregazio četu Ole Gunara Solskjera kao niko pre njih u eri norveškog menadžera na klupi gostiju - 4:0 (2:0)!

Očito je eliminacija iz Lige šampiona posle poraza od Barse 3:0 potpuno izduvala rastući entuzijazam kod "crvenih đavola", nije ih bilo na "Gudisonu" gde je plesao samo jedan tim po notama Sigurdsona, Ričarlisona i ostalih.

Strelci za "Karamele" bili su upravo gorepomenuti Brazilac i Islanđanin, za euforiju u prvom poluvremenu, a goste su dotukli Dinje i Volkot u nastavku.

Foto: Tanjug/AP

Bio je ovo težak dan po Đavole, i statistički sada su sebe upisali u negativne knjige klupskih rekorda kao generacija sa najviše primljenih golova u jednoj sezoni otkad se igra Premijer liga - trenutno su na 48.

Ujedno je ovo Junajtedu i najteži poraz ove sezone, posle onog od Totenhema od 3:0 dok je ekipu još vodio Žoze Murinjo, a upravo su danas igrači sa "Old Traforda" igrali i ponašali se kao da je Portugalac i dalje na klupi - nervozno, bezidejno, dezorganizovano, poput prosečnog tima iz čempionšipa.

Nije ni čudo što su pojedini navijači gostujućeg kluba posle "četvorke" Evertona bili u stanju neverice.

Goleada je krneula nenadano, posle auta koji je stigao sa leve strane, glavometa u kaznenom prostoru i vrhunske akrobacije Ričarlisona pored statične odbrane Junajteda, za 1:0 i najavu onog što će kasnije uslediti.

Posle gola najskuplje plaćenog igrača u istoriji kluba, drugi je stigao u režiji drugog najskupljeg - Gilfija Sigurdsona, baš u njegovom stilu. Povukao je loptu u kontri Islanđanin, imao je ispred sebe dovoljno prostora da priđe koliko može šesnaestercu gostiju, odakle je raspalio neodbranjiv udarac iza leđa nemoćnog De Hee.

I na 2:0 bilo je jasno - Junajtedu se ne piše dobro na "Gudisonu".

Foto: Tanjug/Ap

Obistinile su se crne slutnje navijača da može biti još gore od onog što su videli u prvom poluvremenu, nova dva šamara stigla su im od Lukasa Dinjea i Tea Volkota.

Francuz je nakon gužve i odbitka pred golom gostiju, uspeo da pošalje loptu tamo gde je De Hea najmanje očekivao da će poslati, pa nije ni reagovao na šut, niti je bio blizu da bilo šta uradi da spreči novu neprijatnost po svoj tim.

Tačku na goleadu i veliku pobedu Karamela stavio je Teo Volkot, u kontri, pošto ga je "izbacio" Sigurdson, a ovaj u trku sve rutinirano završio, uz mirnu završnicu za najveću pobedu Evertona ove sezone.

Premijer liga - 35. kolo

Subota

Mančester Siti - Totenhem 1:0

(Foden 5)

Bornmut - Fulam 0:1

(Mitrović 53)

Hadersfild - Votford 1:2

(Erne Grant 90+3 - Deulofeu 5, 81)

Vest Hem – Lester 2:2

(Antonio 37, Perez 82 – Vardi 67, Barns 90+2)

Vulverhempton - Brajton 0:0

Njukasl - Sautempton 3:1

(Perez 27, 31, 86 - Lemina 59)

Nedelja

Everton – Mančester junajted 4:0

(Ričarlison 13, Sugurdson 28, Dinj 56, Volkot 64)

Arsenal - Kristal Palas 17

Kardif - Liverpul 17

Ponedeljak

Čelsi - Barnli 21.00

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA