≫ 

Majstorija Stojanovića i sumnjiv gol Grbića dotukli Partizan: Crno-beli izgubili na Čairu pred derbi sa Zvezdom! (VIDEO)

Partizanu bez nekolicine standardnih prvotimaca nije izdržao nalete Radničkog

  • 92

Fudbaleri Radničkog savladali su Partizan na stadionu Čair u Nišu sa 3:1 u meču 2. kola plej ofa Superlige, i to posle velikog preokreta.

U odnosu ne prethodni meč dva tima, Lalatović je odlučio da umesto Kojaševića, od prvog minuta zaigrata Saša Stojanović u sredinim dok kod gostiju od start, zbog kartona, ije bilo golmana Vladimira Stojkovića, kao ni Nemanje R. Miletića. milošević je rizikovao sa kombinovanim timom, i to mu se nije isplatilo.

Početak meča protekao je bez mnogo šansi na obe strane. Radnički je napadao i imao terensku inicijativu tokom većeg dela poluvremena da bi  u 42. minutu Đorđe Ivanović postigao vodeći gol za Partizan. Uz dosta sreće lopta je do Ivanovića stigla tako da je bukvalno sam izleteo ispred golmana Ristića i rutinski ga savladao za početno vođstvo.

Ipak, na poluvreme se otišlo nerešenim rezultatom. Haskić je pao na ivici šesnaesterca, sudija je svirao faul, a odličnu priliku koristi Stojanović i majstorski, iz slobodnog udarca, postiže gol za svoj tim.

Po dolasku sa odmora, od prvog minuta, usledila je totalna inicijativa Nišlija, koja se momentalno isplatila. Već u 49. minutu Grbić postiže gol za vođstvo i preokret! Zanimljiva situacija je viđena prilikom pogotka jer je Ranđelović preskočio loptu, a bio je u ofsajdu, pa je sudija prvo mahao zastavicom, da bi je potom spustio. Tako je gol domaćih priznat.

I to nije bilo sve. Samo 4 minuta kasnije. Todorovski je prvo presekao loptu koja je stigla do Ranđelovića, igrača Olimpijakosa na pozajmici u Radničkom. On je šutirao sa desne strane i postigao novi gol za svoj tim za veliki preokret i slavlje na Čairu.

Zanimljivo, Radnički se u nastavku meča nije povlačio i čuvao rezultat, već je nastavio da stvara šanse i opseda gol Partizana. Nizale su se prilike sa jedne strane, dok je sa druge, Milošević iz igre prvo "izvukao" Rikarda, umesto kog je ušao Saša Ilić, a onda i Pantića. Očigledno, iz želje da ih sačuva za derbi sa Zvezdom koji se igra u četvrtak.

Do kraja meča, rezultat je ostao nepromenjen, a jedinu šansu da smanji rezultat, imao je Ivanović u 80. minutu, ali je odbrana Radničkog pravovremeno reagovala i sprečila gol.

Superliga (plej-of) - 32. kolo

Čukarićki - Crvena zvezda 3:2

Napredak - Vojvodina 5:0

Nedelja

Proleter - Mladost Lučani 0:1

Radnički Niš - Partizan 3:1

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    21. april 2019 | 20:34

    "Partizanu bez nekolicine standardnih prvotimaca nije izdržao nalete Radničkog" Partizan nije izdrzao nalete sudijske trojke. Sudija Nikolic jos nije sudio Partizanu a da ga nije katastrofalno ostetio. To nije neznanje vec zla namera.Jos u prvom poluvremenu se vudelo vise nego pristrasno sudjenje. No, i Milosevic je pomogao radnickom sastavom tima koji je izveo, maltene drugi tim. Ne znam sta bih mislio o ovoj utakmici?

  • delija rep.srpska

    21. april 2019 | 20:37

    zvezdas sam..ali 2 neregularna gola radnickog..prvi nakon 3 minuta sto je isteklo vrijeme a drugi cist ofsajd..nije mi jasno..kome treba sve ovo...zasto se ovo radi i cemuvodi..

  • OVERRATED

    21. april 2019 | 20:08

    jedini spas za jugoslovensko sportsko drustvo partzan je da dovedu strasnog centarfora mitrovica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA