≫ 

Razbojnik Nikolić u društvu "odabranih" silovao Partizan: Crno-beli tvrde da se specijalni rat vodi protiv njih, traže kazne za odgovorne!

Pljačka je teško delo. A umišljajna pljačka noću, pištaljkom, delo kojim se pod pod hitno mora pozabaviti Fudbalski savez Srbije, njegovi disciplinski organi i društvo u celini - kažu u Humskoj

  • 71

Fudbaleri Radničkog pobedili su Partizan  sa 3:1 u meču 2. kola plej ofa Superlige, posle kojeg su se iz Humske oglasili saopštenjem. 

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

Večeras se u Nišu obreo provalnik. Čovek loših namera. Čovek poslat sa samo jednim zadatkom - uniziti fudbalsku igru i promovisati sebe u neslavnu zvezdu večeri.

čelnici crno-belih izrazilu su nezadovoljstvo posle meča u Nišu; Foto: MN Press

Provalnik, izvesni Bojan Nikolić, je vešto posmatrao svoj plen. Misao da se nađe u društvu odabranih, koji u ovoj sezoni siluju FK Partizan svojim bezumnim i podmuklim odlukama, obuzimala ga je i pomućivala ono što svaki sudija mora da ima na umu: on mora biti simbol pravičnosti i poštenja.

Tek što je Partizan poveo i kapitalizovao znatno sigurniju i ofanzivniju igru u polju tokom većeg dela prvog poluvremena, provalnik je zaključio da mora energičnije izvršiti svoj deo posla.

Bojan Nikolić je, perfidno, dosudio prekršaj nakon isteka produžetka u prvom poluvremenu, pri vođstvu Partizana od 1:0, kao da želeo da odbije bilo kakvu primisao savesti i morala.

VIDEO: Evro-gol Nišlija iz slobodnog udarca protiv Partizana

Naredba pomoćnom linijskom sudiji, koji je zastavicom signalizirao ofsjad poziciju, da zastavicu spusti i prizna vodeći gol Radničkog iz Niša, na početku drugog poluvremena, potpis je razbojnika Nikolića nad jednom od najbrutalnijih sudijskih krađa na stadionu kraj Nišave.

Da li je na ovu razliku u kvalitetu terena mislio trener niškog Radničkog, Nenad Lalatović, govoreći da nije isti teren u Beogradu i Nišu, da li je omiljeni i od milošte u Nišu zvani "Boki" večeras izvršio pokaznu vežbu kako se valja obračunati sa Partizanom i u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije?

VIDEO: Bivši igrač Partizana rastužio crno-bele u Nišu

Pljačka je teško delo. A umišljajna pljačka noću, pištaljkom, delo kojim se pod pod hitno mora pozabaviti Fudbalski savez Srbije, njegovi disciplinski organi i društvo u celini. Najoštrije zahtevamo adkevatnu kaznu za počinjeno nedelo, jer je Bojan Nikolić samo simbol vrha ledenog brega beščašća, nemorala, urote i agresivnog specijalnog rata protiv našeg kluba.

VIDEO: Lalatović posle pobede Radničkog potkačio i "grobare"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    21. april 2019 | 22:39

    Gde je onaj bucko, da da svoje stručno mišljenje. A da, eno ga na slici u plavoj majičici. Pominjete neku pljačku, to beše ono čime ste se godinama služili i kada su vam penali suđeni maltene na centru. Ne sekirajte se Miša Tumbas dolazi da vam ugasi svetlo

  • el se čujemooo?

    21. april 2019 | 22:39

    znamo da vam pište uši nego nije razlika 1 bod pa sad pričate koješta, aj saberite se .... jednom priznajte da ste loooošiiiii duuuuuugooooo nego vas je Tole godinama gurao.

  • Realan

    21. april 2019 | 22:55

    Kao Grobar pljuvao sam i zvezdu na ovakva kukanja pa cu sada i po "nama" (upravi)! Sudija jeste uništio Partizan danas, ali samo za bod, jer onakvom igrom ne bi pobedili nikoga. Prvo gledam u "svoje dvoriste" pa onda ostalo - a to je da je Partizan zasluženo 3. pa i da bude 4. ne bilo ne zasluženo! Kad budu igrali fudbal, borili se na terenu, pokazivali nadmoć... onda cu tražiti krivca u sudijama itd. Ovako samo mogu da se nadam da ce ova uprava biti kamenovana i oterana. Dok Sale neće da sarađuje s njima svima treba da bude jasno s kim imamo posla!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA