≫ 

Glavni i odgovorni za poraz sam ja: Nemanja Matić rekao ono što bi malo ko smeo posle debakla od 4:0! (VIDEO)

Hrabar potez Nemanje

  • 4

Fudbaleri Evertona potukli su Mančester junajted sa 4:0, a Nemanja Matić preuzeo je krivicu za taj rezultat.

Naš reprezentativac bio je možda i previše samokritičan posle poraza, u intervjuu za Sportklub je potpunu krivicu preuzeo za ovakav ishod.

- Nije bilo dobro, drago mi je što sam se posle 3-4 utakmice vratio, ali mislim da sam ovaj put mogao dosta toga više da uradim, mislim da sam ja odgovoran za poraz jer ako ne dobijete bitku na sredini terena, teško je igrati bolje. Trudiću se da podižem formu, možda je uticala pauza od mesec dana. Glavni i odgovorni za poraz sam ja.

Ipak, Matić se nada da će biti bolje u duelu sa Mančester sitijem u narednom kolu. Takođe, Junajted se i dalje bori za 4. mesto, koje vodi u Ligu šampiona.

- Ako naš odnos bude drugačiji, treba da se nadamo, ove godine smo dobijali puno derbija. Oni su u formi, bore  za titulu, mnogo bodova su ispred. U prednosti su, ali igramo na našem terenu. Možemo i do Lige šampiona, ali ponavaljam, pristup mora biti drugačiji. Imamo 4 meča, ako dobijemo 3 od 4, možemo se tu naći, ali zavisimo i od drugih.

>>> Ako položi večerašnji ispit u Volfzburgu (20.30) Ajntraht će jednom nogom biti u Ligi šampiona. Kvota na dvojku je 2,55, dok je kec 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Volfzburg - Ajntraht.

VIDEO - Saša Ćurčić: Otrovna atmosfera, nisam se pitao ni za šta u Vranju

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO: Da li je Nemanja trebalo da nosi simbol srpskih žrtava u Velikom ratu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mišo

    22. april 2019 | 11:27

    Najveće zlo i igač koji unosi nemir u svlačionicu je Pogba. Nije lud Ferguson što ga se jednom riješio. On ima predispozicije da napravi nešto veliko u fudbalu , ali džaba kada nema "glavu". Ovakvo ponašanje na terenu a i svlačionici, je u stvari fudbalska "sprdnja". Dečko je neodgovoran , nonšalantan , neozbiljan , pri tom veliki kompleksaš.Inače puno je igrača u Junajtedu koji nisu kalibar (ako ih uopšte i ima, čast De Hei)za prvi tim Junajteda. A tolike su pare potrošili. >Kolike su samo plate Sančeza,koji je zaboravio igrati fudbal, mada po meni nikad i nije bio vrhunski fudbaler jer da jeste i dalje bi igrao u Barsi. Plate De Hee, Pogbe pa i Rašforda su nestvarne .Proći će godine da UTD ponovo napravi ekipu kadru da uzme titulu u PL.

  • MNE

    22. april 2019 | 09:49

    Maticu, jesi bio medju gorima ali i ostali su katastrofa bili. Stisnite malo ovo do kraja da se ide u LS. Nego tesko je sad stisnuti kad pola igraca zna da ce otici na ljeto! United mora protiv svakoga da igra napadacki pa makar i gubio, ono juce je kao da je Murinjo pravio taktkiku!

  • Boki

    22. april 2019 | 10:23

    Smešan klub !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA