Partizan napokon dočekao debi najvećeg zimskog pojačanja, navijači nisu oduševljeni šta je pokazao!

Doduše, ušao je u igru tek u 76. minutu

  • 10

Musa Ndžaji, najveće zimsko pojačanje Partizana, konačno je dočekao da debituje u crno-belom dresu!

Momak koji ima problema sa povredama otkako je došao u Humsku, odigrao je poslednjih 20-ak minuta u porazu protiv Radničkog iz Niša.

Ušao je umesto Danila Pantića u 76. minutu, ali sudeći po komentarima navijača na društvenim mrežama - nije opravdao očekivanja.

- Moj debi je u senci lošeg rezultata. Igrali smo dobro, ali onaj prvi gol, za izjednačenje, u nadoknadi prvog poluvremena, nije trebalo da se desi. Drugi gol neću da komentarišem. Imali smo kontrolu igre i zahvaljujući asistenciji Nikolića Đorđe Ivanović je postigao lep gol. Usledeli su potom šokovi za nekoliko minuta, primili smo lako golove. Nema nam druge, kako god da je moramo da gledamo napred i da treniramo još jače - rekao je Ndžaji za zvaničan sajt kluba i dodao:

Foto: partizan.rs

- Nije me iznenadilop što mi je šef Milošević ukazao šansu, jer smo imali igrače pod kartonima, kao i krila koja vuku lakše povrede. Ne krijem da mi je bilo teško i da sam bio razočaran zbog odustva. Želeo sam da više igram i doprinosim timu, ali tako se desilo. Rekao sam još na pripremama da se u Partizanu baš predano i jako radi.

Govorio je Ndžaji i o narednom meču - 160. večitom derbiju protiv Zvezde.

- Prethotni derbi sam gledao posredstvom TV-a, iako sam želeo da podržim ekipu na stadionu. Video sam totalnu ludu atmosferu, u koju sam mogao da se uverim i pre dolaska u Partizan. Želimo pobedu, jer je to posebna utakmica. Pokazali smo u prva dva derbija koliko želimo trijumf i da je Partizan ozbiljno parirao večitom rivalu i kada su ga otpisivali. Daćemo svaki atom snage, ali neće biti lako.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    22. april 2019 | 10:30

    Па пустите човека, треба бар 3-4 године да се адаптира. 😂😂😂Светска класа, браво за њихову управу, како их проналазе

  • Milan

    22. april 2019 | 10:08

    Prvi sut na gol vam jebio taj kad vas je i usralo da ga date,niste zasluzili nista vise od poraza koji ste doziveli jer je Radnicki bio bolji i imao vise sansi tokom cele utakmice.

  • Mickey

    22. april 2019 | 10:51

    Jel' to BOMBA' Ilieva?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA