≫ 

Otkrivamo kako izgleda karantin Zvezde i Partizana pred 160. večiti derbi: Poslednja 24 sata isplanirana do najsitnijih detalja!

Crveno-beli i crno-beli imaju pripremljen program za najbitniji meč srpskog fudbala

  • 13
Karantin pred 160. večiti derbi, Zvezda, Partizan, autobusi Foto Ilustracija: Nikola Jovanović/FK Partizan/FK Crvena zvezda

Crvena zvezda i Partizan od 19 časova u četvrtak na stadionu Rajko Mitić igraju 160. večiti derbi.

Telegraf se bavio istraživanjem kako igrači provode poslednju pripremu pred najvažniju utakmicu srpskog fudbala i kako tačno izgleda njihova satnica pre nego što u 19.00 u četvrtak Novak Simović da znak za početak meča.

I Zvezda i Partizan imaju sličan raspored aktivnosti dan pre utakmice i na dan samog derbija.

Crveno-beli imaju trening u vreme utakmice ili sat vremena ranije, dok Partizan to radi nešto ranije u svom sportskom centru Teleoptik.

Pre treninga je obavezna video analiza i sastanak ekipa, a zatim sledi uigravanje postave koja će igrati od starta i uvežbavanje taktičkih zamisli.

Goran Čaušić i Nemanja Nikolić u klinču; Foto: Marko Jovanović

Partizanov karantin traje nešto duže, igrači u njemu provedu nešto više od 24 sata, dok je Zvezdin karantin kraći zbog vremena održavanja treninga, koji po pravilu uglavnom bude u vreme održavanja utakmice, a nakon toga igrači odlaze u klupski hotel.

Partizanov karantin je sve vreme u Zemunelu, gde se gleda i video analiza protivnika, tu se održavaju i treninzi, a tu igrači imaju i zajedničke obroke i sastanke pre utakmice.

Pogledajte u grafici kako do detalja izgleda satnica Zvezde i Partizana i kako izgleda njihova poslednja priprema pred večiti derbi sve do trenutka kada sudija označi početak utakmice.

Ilustracija: Nikola Jovanović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA