Ivanić jedva čeka derbi s Partizanom: Da pokažemo Srbiji ko je najbolji!

Vezista crveno-belih ističe da je ekipa dodatno motivisana posle poraza od Čukaričkog

  • 8
Mirko Ivanić; Foto: MN Press

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić izjavio je da je poraz od Čukaričkog, prvi posle godinu i po dana u Superligi, došao u pravom trenutku pred 160. večiti derbi i da je meč protiv Partizana idealna prilika da njegov tim potvrdi da je najbolji u zemlji.

- Jedva čekamo utakmicu, Radnički nam je prišao na četiri boda, a i svakako je derbi veliki meč. Duel sa Partizanom je prava prilika da pokažemo da smo najbolji u Srbiji. Motivacija je uvećana 10 puta više - rekao je Ivanić novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Crnogorski reprezentativac priznao je da nije pratio utakmice rivala, već samo kroz rezultate.

- Prošli međusobni meč bio je veoma tvrd, ne previše lep za publiku. Nismo odigrali najbolje, analizirali smo situaciju i siguran sam da ćemo biti dosta bolji. Spremni smo na sve, treba da igramo našu igru i diktiramo tempo. Na nas ne sme da utiče njihova taktika - naveo je on.

Ivanić dodaje da ne sme da se dogodi da tim Vladana Milojevića uđe u monotoniju.

- Ono što ne sme da se dešava nama se upravo dogodilo. Opustili smo se, a nismo smeli, to je fudbal i idemo dalje. Ne smemo da se vraćamo na poraz od Čukaričkog, koji jeste uticao na ekipu, probudio nas je... Morao je jednom da dođe i to baš u najboljem trenutku po nas.

Trijumfom bi Zvezda stigla na korak do odbrane titule šampiona, naglašava bivši đak novosadske Vojvodine.

- Ne bi trka bila rešena, ali bismo bili blizu. Zvezda nije slavila u poslednja dva derbija i navijači željno iščekuju pobedu - poručio je Ivanić i izrazio uverenje da će ući u šansu i biti strelac na 160. duelu beogradskih velikana.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u četvrtak od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić" i ima veliki rezultatski značaj za obe ekipe.

Zvezda trenutno ima 45 bodova na prvom mestu, četiri boda više od Radničkog iz Niša, dok Partizan vodi grčevitu borbu za Evropu sa Čukaričkim, gde obe ekipe imaju po 30 bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO: Navijači Zvezde pevali "Zvezda, Srbija, nikad neka partija"

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Spawn

    23. april 2019 | 12:44

    Jeste vi bolji, ali ljudi moji, na sta nam lici sport u ovom trenutku. Sve se zivo gasi. Fudbal, nemam ni komentar. Kosarka jos jedino valja, ali gde je ostalo? Samo incidenti i ono sto sa sportom blage veze nema.

  • Crvena Zvezda

    23. april 2019 | 14:53

    Opet mi pametujemo.A nikako da dobijemo derbi.Sve me plaši ovo naše lako cemo kako cemo!Partizan nam nikako ne leži.Strasno je gledati statistiku poslednjih 11 derbija a mi imamo samo jednu pobedu.Dokle više!!!!

  • David NS

    23. april 2019 | 13:11

    Bljak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA