≫ 

Tošić preskočio Radnički samo da bude spreman za Zvezdu: Nemamo šta da izgubimo! (VIDEO)

Krilo Partizana Zoran Bambi Tošić istakao da je Zvezda favorit zbog bodovne razlike, ali da crno -beli iz rasterećenosti mogu do trijumfa

  • 4

Fudbaleri Partizana rešeni su da u večitom derbiju u četvrtak (19.00 Arena sport) daju sve od sebe kako bi pobedom izlečili rane iz Niša i malo, ovu turobnu sezonu, učinili pozitivnijom. Prethodna dva derbija u sezoni završena su nerešeno 1:1 i zato Tošić priželjkuje da se ostvari trijumf koji bi igračima Partizana ulio samopouzdanje pred revanš polufinala Kupa.

- Derbi je uvek poseban, bez obzira na tabelu, situaciju ili stanje u ekipi. Samim tim što smo izgubili šansu za titulu, ostaje nam da pokažemo u toj najvažnijoj utakmici da imamo kvalitet i da sa nekim dobrim rezultatom i bodovima ostanemo u trci za Evropu- istakao je Tošić i dodao:

Tošić nije mogao kroz dvojicu, Foto: MN Press

- Kada se izgube šanse za titulu, ekipa malo i padne, nema tog motiva koji bi imala ekipa koja se bori za titulu. Ne mislim da će stanje u ekipi, bez obzira ko izađe na teren, kao ni bodovna razlika rivala, uticati na nas na  ovom meču. - kaže Tošić.

On nije želeo da ističe ko je favorit i ko ima veće šanse za pobedu, ali je analizirao situaciju.

- Igraju na svom stadionu, imaju veliku prednost na tabeli, a sa druge strane mi iz neke rasterećenosti treba da tražimo svoju šansu. Verujem u svoje saigrače i mislim da ćemo biti spremni za najveću utakmicu u srpskom fudbalu - objasnio je Tošić.

(Z Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • РВ

    23. april 2019 | 17:08

    То знам. Све сте изгубили. Чак и образ. (Управа, играчи а и навијачи)

  • Cubaka

    23. april 2019 | 18:50

    Koga ti "farbas", kao rastereceni, a ovamo odmarali devetoricu protiv Radnickog da bi bili spremni za Zvezdu. Napaljeni ste k'o tetrebi u vreme parenja i mislite da ce vam navijaci sve oprostiti ako nesto uradite protiv Zvezde samo cete ovog puta udariti glavom o zid.

  • nscz

    23. april 2019 | 19:31

    Cuj rastereceni i nemaju sta da izgube? A sta cemo ako izgubite i to klimavo trece tj. cetvrto mesto?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA