Saša Zdjelar o sukobu sa Markom Marinom i 160. večitom derbiju: Ispao je nesporazum, ali na terenu će mi opet biti neprijatelj (VIDEO)

Vezista Partizana ističe da je prijatelj sa bivšim saigračem iz Olimpijakosa

  • 4

Saša Zdjelar je na prethodnom večitom derbiju bio jedan od najratobornijih aktera utakmice, a posebno je bio upečatljiv njegov sukob sa Markom Marinom, sa kojim je svojevremeno igrao u Olimpijakosu.

On je sada spustio loptu i poručio da je došlo do nesporazuma u intervjuu, ali da su oni i dalje prijatelji, s tim da to ne važi u 90 minuta tokom utakmice.

- Prošli derbi je doneo velike tenzije na terenu. Dešavale su se neke sudijske odluke koje su dovele do nervoze i kod nas i kod njih i da bude tog žara. Što se tiče Marina, mi smo veliki prijatelji. Došlo je do nesporazuma u intervjuu, ali mi smo i dalje prijatelji. U četvrtak će mi opet biti na terenu najveći neprijatelj.

VIDEO: Zdjelar o sukobu sa Marinom na 159. Večitom derbiju

Novinari su pitali Zdjelada da li ih je poremetio poraz od Radničkog na Čairu, ali Zdjelar ističe da nije, jer, kako kaže "svi znaju kako se igraju utakmice u Nišu".

- Mene nije, svi znamo kako se igraju utakmice u Nišu, svi znaju kako smo izgubili utakmicu, tako da mene to ništa ne čudi - rekao je Zdjelar, koji ne oseća pritisak zbog borbe za Evropu.

- Imamo pozitivan pritisak, ali ja ga ne osećam. To je samo 90 minuta igre, jedna utakmica, u petak je opet novi dan i sledi novo dokazivanje - rekao je vezista crno-belih, koji smatra da se sezona može spasiti osvajanjem Kupa i pobedama nad Zvezdom u 160. Večitom derbiju i potencijalnom finalu Kupa.

- Sigurno da, to je jedino što je ostalo za nama. Pokušaćemo da što bolje odigramo sve utakmice do kraja, da imamo što više pobeda i naravno da osvojimo Kup - zaključio je Saša Zdjelar.

Podsetimo, 160. večiti derbi na programu je u četvrtak od 19.00 na stadionu Rajko Mitić.

Zvezda je trenutno na 1. mestu sa 45 bodova, četiri više od drugoplasiranog Radničkog, dok Partizan vodi grčevitu borbu za treće mesto i plasman u Evropu sa Čukaričkim, pošto obe ekipe imaju po 30 bodova.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalča

    23. april 2019 | 17:17

    "Svi znaju kako se igra u Nišu"?! A jel ti nesrećniče misliš da je Beograd cela Srbija? Ti bi zasigurno u Nišu mogao jedino da greješ klupu a ni u Partizanu nisi od neke koristi.

  • Mickey

    23. april 2019 | 17:15

    E moj Zdjelar,treba da mu se klanjas...Sest je klasa iznad tebe!!!!

  • pera

    23. april 2019 | 22:24

    On nije dorastao Marinu da nosi torbu na trening.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA