≫ 

Recko bez dlake na jeziku: Ukinuo bih klubove sa manje od 2.000 navijača, zašto Voždovcu nije smetalo kada su protiv Zemuna igrali sa 30 odsto snage?

Predsednik i trener Dinama odgovorio Voždovcu na prethodne izjave

  • 9

Zasmetale su Draganu Recku Antiću reči upućene od strane Voždovca, posle gostovanja Zmajeva u Vranju protiv Dinama i porazu od 1:0 golom sa penala.

Upravo je taj na početku meča penal žuljao Beograđane čiji trener Dragan Aničić je odmah posle meča rekao da se oseća jadno.

Potom je i generalni direktor Goran Grkinić imao štošta da kaže, što je dovelo do reakcije pomenutog Dragana Antića.

- Stvarno mi nije jasno zašto se oglašavaju i govore da im smeta suđenje. A nije im smetalokada su protiv Zemuna igralis a 30 odsto snage? Svako ko je gledao utakmicu u Vranu mogao je da vidi da Voždovac, sem Sikimića u finišu, nije imao nijednu šansu - rekao je Antić za Sportski žurnal.

Osvrnuo se popularni Recko i na veliku podršku navijača za Dinamo, sada kada konačno igraju svoje mečeve u Vranju.

- Svima imponuje da igra pred pet ili šest hiljada ljudi, a ne pred 50. Da se ja pitam, ukinuo bih klubove koji imaju manje od 2.000 gledalaca. Jer, fudbal se igra zbog publike. Posle Zvezde i Partizana, Dinamo ima najbrojnije navijače. Ukoliko ove godine izborimo opstanak, pokazaćemo koliko vredimo. Dinamo se prvi i poslednji put nalazi u plej-autu, jer već naredne sezone borićemo se u vrhu.

>>> Arsenal večeras od 20.45 ima ozbiljan ispit u borbi za plasman u Ligu šampiona. Gostuje odličnom Vulverhemptonu, a kvota na dvojku je 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Arsenal.

Podsetimo, Dinamo trenutno vodi veliku borbu za opstanak sa Radom, Zemunom i Bačkom.

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    24. april 2019 | 09:22

    Пртзн нема ни 1000 навијача, и они разбацани куд који. Више фракција него навијача.

  • Beogard

    24. april 2019 | 08:49

    Divan sportski radnik!!!Faca mu odise gospodstinom i intelektom!!!

  • Dejo

    24. april 2019 | 08:52

    Upravu si nemože klub funkcionisati bez navijača. Kad igraju kući svi beogradski klubovi s Zemunom neračunam zvezdu i donekle partizan nemaju tri hiljade navijača(Zemun, Rad, Voždovac, Čuka) samo ova dva tri zadnja imaju privatnik koji ih drže dokle će izdržati bez navijača pitanje je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA