≫ 

Mitrović pred odlaskom iz Fulama? Nije lako reći ''ne'' takvim ponudama, one se retko dobijaju i još teže odbijaju!

Srpski napadač istakao da će na leto dobro izvagati o nastavku karijere, pogotovo posle novog interesovanja sa Dalekog istoka

  • 7

Sa 11 golova u Premijer ligi ove sezone, Aleksandar Mitrović i te kako može da bude zadovoljan svojim ličnim učinkom! Uprkos tome što se njegov Fulam i zvanično preselio u Čempionšip!

Pitanje je, ipak, da li će srpski napadač igrati u drugom po rangu takmičenju sledeće sezone. Baš zbog tih golova nalazi se na meti nekoliko timova iz Premijer lige. kao i pojedinih iz Serije A.

Međutim, Fulam je za sada imao samo jednu zvaničnu ponudu za Mitrovića - onu iz Kine. Upravo je o eventualnom odlasku tamo Mitrović govorio u intervjuu za Sportski žurnal.

- Znam da su zimus ljudi iz Fulama odbili svotu od 50 miliona. Postoje ponovo interesovanja sa Dalekog istoka i to je sve što znam. Videćemo, ima vremena - rekao je Mitrović i dodao:

Mitrović u duelu sa igračima Evertona Foto: Tanjug/AP

- Takve ponude se retko dobijaju i još teže odbijaju. Nije lako reći ''ne'', Bože zdravlja biće vremena da razmišljam o tome kad se završi sezona.

Mitrović sa Fulamom ima ugovor na još četiri godine, ali će klub iz Londona teško uspeti da zadrži. Tačnije, da odbije ponude kojih će skoro sigurno biti.

>>> Večeras (21.00) je možda i poslednja šansa da Mančester Siti kiksne i prepusti Liverpulu prvo mesto. Građani gostuju Junajtedu u gradskom derbiju u meču izuzetne važnosti. Kvota na dvojku je 1,45, na keca čak 7,00, a na iks 4,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Mančester Siti.

VIDEO: Mitrović o interesovanju Evertona: Sve je moguće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    24. april 2019 | 09:35

    Idi Igumane i srecan put u Kinu. Pitanje je samo sta ces sa reprezentacijom?? Mozes konacno da se oprostis od nje i da vec jednom Jovic dobije sa Prijketom pravu sansu.

  • ja sam ja

    24. april 2019 | 11:22

    On ako ode u kinu, nagurace jedno 100kg :)Bolje ostani

  • dr rusofil

    24. april 2019 | 15:54

    Nema njega vise nigdje , ovo izvirivanje glave iz zemlje je najvise sto je ikada uradioni sto ce uraditi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA