Legenda Liverpula uradila neoprostivo pred TV kamerama: Karager obukao dres Junajteda i izazvao histeriju! (FOTO)

Totalna histerija vlada na Ostrvu uoči duela gradskih rivala

  • 2

Mančesterski derbi na Old Trafordu mogao bi da reši pitanje šampiona Premijer lige. Totalna histerija vlada na Ostrvu gde je glavno pitanje da li će pehar posle 29 godina otići u Liverpul, ili će Siti odbraniti krunu.

Crveni sa Enfilda imaju dva boda prednosti, ali Siti ima meč manje, a taj meč je upravo gradski derbi.

Pomešane su emocije pred ovaj susret. Navijači Mančester junajteda mrze Liverpul iz dna duše i to im je najveći rival, bez obzira što nije iz njihovog grada. Mnogi su spremni čak i na to da prihvate poraz svoje ekipe od Građana, samo da Liverpul ne osvoji titulu.

Junajted je tek nedavno uspeo da prestigne Liverpul po broju osvojenih titula (trenutno ih imaju 20, dok Liverpul ima dve manje), i ne bi želeli da dođu u situaciju da ih Liverpul ponovo pretekne.

Koliko navijači Junajteda mrze Liverpul, toliko je podjednaka i mržnja na suprotnoj strani. Neki osvedočeni navijači Liverpula i legende poput Džejmija Karagera otišle su i korak dalje, pa su javno obukli dres Mančester junajteda, iako su javno govorili koliko preziru taj tim tokom čitave karijere.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by David Jones (@davidbgjones) on

Utakmica između Junajteda i Sitija na programu je od 21.00 na Old Trafordu. Pobeda bi Siti dovela na korak od titule, jer bi im do kraja ostalo još tri kola, gde imaju znatno lakši raspored.

Gostuju Barnliju, zatim dočekuju Lester i na kraju gostuju Brajtonu. Sa druge strane, Liverpul ima i dvomeč sa Barselonom u polufinalu Lige šampiona, a u Premijer ligi dočekuje Hadersfild u 36. kolu, pa gostuje Njukaslu i na kraju dočekuje Vulverhempton.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO: Najtužnije mesto na Enfildu: Jeza prolazi dok gledate koje su predmete ostavili za mrtve navijače

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    24. april 2019 | 16:03

    Pare vrte gde burgija nece,niaks ga ne bih obukao da sam na njegovom mestu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA